Termékek listája márka szerint Hills

Hills Kutyatáp és Hills Macskatáp

Mindenki gazdi számára biztosan nagyon fontos szempont, hogy cicája és kutyája ne csak a legfinomabb, hanem a legjobb minőségű és legtáplálóbb ételt kaphassa minden nap. Nagyon sokan sajnos nem törődnek mással kis kedvenceik táplálása során, minthogy minél olcsóbban hozzájuthassanak a tápokhoz, amelyek bár néha-néha, átmeneti jelleggel megfelelnek a kutyáknak és a cicáknak – hiszen alkalmasak a fogyasztásra –, azonban közel sem adnak meg minden fontos tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot, amire négylábú családtagjainknak alapvető szükségük lenne. Egy kutya és egy cica ugyanis nem csak a fejlődés során igénylő a sok kalciumot, fehérjét, rostot, zsírt és szénhidrátot – hogy csak a legnyilvánvalóbbakat emeljük ki a sok közül –, hanem kifejlett állapotában is azért, hogy megőrizhesse egészségét és vitalitását, ezáltal még idősebb korában is olyan elánnal játsszon, illetve kergetőzzön, mint fiatalon. Ha mi is szeretnénk elérhető áron jó minőségű eledelt vásárolni kutyánknak és macskánknak, a Hills kutyatápok és Hills macskatápok megfelelő alternatívát nyújtanak erre, hiszen elfogadható, már-már olcsó árkategóriában kínálnak kiemelkedő minőséget, méghozzá klinikailag igazolt antioxidánsok, omega 3 zsírsavak és olyan összetevők társaságában, amelyek nem csak a kutyák egészségét segítenek megőrizni, hanem izomzatuk és csontozatuk épségének fenntartásához is hozzájárulnak.

Hills Kutyatáp és Hills Macskatáp többféle ízben és kiszerelésben

A hills kutyatápok és a hills macskatápok egyaránt többféle formában, kiszerelésben és ízben is elérhetőek annak érdekében, hogy egyrészt megtalálhassuk háziállatunk kedvenceit, másrészt pedig biztosítsuk számukra a változatosságot, lévén a kutyák és a cicák is érző, gondolkodó lények, akárcsak az emberek, ebből kifolyólag szeretik az ételeket, szeretik ugyanazokat az ételeket is, de nem szeretnek huzamosabb ideig ugyanabból sokat enni. A Hills által gyártott kutyatápok és macskatápok megvásárlásával biztosak lehetünk abban, hogy a legtöbbet hoztuk ki a pénzünkből, ezáltal kutyánk és macskánk olyan válogatott alapanyagokból készült, tápláló és egészséges táphoz juthat hozzá, ami segíti majd egészséges fejlődésében, később pedig általános állapotának és vitalitásának megtartásában. Bármelyik hills kutyatáp vagy hills macskatáp mellett is döntünk a minőség mellett biztosak lehetünk abban, hogy a legjobbat választottuk kis kedvenceink számára.

A Hills kutyatáp gyártásánál elsődleges szempont a világ legjobb kutyatáp megalkotása.
A Hills termékek megalkotásához számos állatorvos és tenyésztő, szakember közreműködésével és tesztelésével járulnak hozzá.
A Hill's kutyatápok és macskaeledelekben a tápanyagok tökéletes egyensúlya kiváló ízzel is párosul. Választékunkban biztosan megtalálod a kedvenced számára legmegfelelőbb eledelt ezzel biztosítva számára a legmegfelelőbb tápanyagokat és vitaminokat.