Kutyatávoltartó, kutyariasztó

Kutyatávoltartót, kutyariasztót keresel?

Termékeink között biztosan megtalálod a megfelelő kutyatávoltartót, kutyariasztó szert.
A kutyatávoltartókat fel lehet használni akkor ha a kutya egy helyet jelöl állandóan, esetleg a butort piszkítja össze. Felhasználhatók még a kutyatávoltartók akár kölyökkutya érkezésekor.egy kiskutya biztosan elkezdi unalmában fogait edzeni a legdrágább bútorunkon ha nem kezeljük le a felületet kutyatávoltartó szerek valamelyikével. Nagyon hatásosak a Get Off kutyatávoltartók melyeket akár gél formájában is megvásárolhatod áruházunkban.

Egy kutya nagy általánosságban mindig úgy viselkedik, ahogyan az emberek nevelték őt korábban. Ez azt jelenti a gyakorlatban is, hogy amennyiben egy állattal nem foglalkoztak eleget, esetleg gyakran verték, akkor nagy valószínűséggel vadabb lesz, amelyikkel pedig sokat törődtek, nevelték és idomították, az bizonyára egy fegyelmezett, jó kedélyű és kiegyensúlyozott kedvencként éli az életét. Hiába idomítjuk azonban a lehető legjobban kutyánkat, mind a lakásban, mind a szabadban lehetnek olyan tárgyak vagy helyek, ahová nem szeretnénk, ha állatunk betenné a lábát, esetleg hozzáérne, amit bizonyos esetekben nem tilthatunk, vagy nem tudunk megtiltani számára, hiszen nem tudja, hogy a virágágyás vagy éppen a kiskertben termelt paradicsomok milyen leírhatatlan értéket jelentenek a számunkra. Ő pedig a testével ezeket óhatatlanul is tönkreteszi, még ha nem is szeretett volna alapesetben kárt csinálni. Ilyen esetekben ideális egy kutya távoltartó, vagy más néven kutyariasztó vásárlása.

Mi is a kutyariasztó?

A kutyariasztó a közhiedelemmel ellentétben nem egy olyan szerkezet vagy szer, ami tőlünk távol tartja a veszett állatokat, hanem egy olyan készítmény, ami arra szakosodott, hogy egy adott tárgytól, helyiségtől vagy területtől távol tartsa jószágainkat. Gondoljunk csak bele abba, hogy kedvencünket a lakásban tartjuk, azonban nem szeretnénk beengedni a hálószobába vagy a fürdőbe – ez ugyanis alapesetben sem egészséges –, esetleg van néhány olyan szekrényünk vagy berendezési tárgyunk, amelyekhez nem szeretnénk, hogy kutyánk hozzáérjen, megrágcsálja őket, netán kárt tegyen bennük. Hogy mit tehetünk ilyen esetekben? Ha szép szóval próbáljuk megmondani az ebnek, az bizonyára nem vezet sok eredményre, ha erőszakot alkalmazunk, azzal bizonyára több kárt csinálunk, mint hasznot, ha pedig megfelelő idomítási módszert vezetünk be, az rendkívül hosszú ideig tart, nekünk márpedig nincsenek heteink, sőt mi több, gyakran napjaink sem. Ha mi sem szeretnénk kompromisszumot kötni – tehát elpakolni a féltett holmikat –, akkor a legjobb választás egy kutya távoltartó, avagy egy kutyariasztó használata.

Hogyan hat a kutyariasztó, kutyatávoltartó?

A kutyariasztó olyan alapanyagokat tartalmaz, amelyek rendkívül kellemetlenül hatnak kedvenceinkre, ezáltal érzékeny szaglásuk már távolról kiszűri a számunkra szagtalan alapanyagokat, amelyek arra figyelmeztetik őt, hogy az adott dolognak a közelébe sem szabad menniük. A kutya távoltartó szerek rendkívül egyszerűen működnek, mindössze be kell permeteznünk vagy kennünk az adott tárgy, terület vagy helyiség környékét, amivel pontosan úgy jelöljük meg az adott territóriumot, mint azt a kutyák szokták saját vizeletükkel. Ezzel az egyszerű, ám egyáltalán nem túl költséges módszerrel tehát könnyen és egyszerűen távol tudjuk tartani kedvencünket mindattól, amit féltünk tőle, legyen az akár értékes gyűjteményünk, a gyerekszoba vagy a hálószoba környéke, esetleg néhány olyan bútor, amit karmaival könnyedén tönkretehet még akkor is, ha ő csak játszani szeretne.