Kutyafekhely, kutyaágy

Kutyafekhely, kutyaágy

A kutyák a legtöbb családban nem csak egy házőrzőként vagy egy dédelgethető kis kedvencként vannak jelen, hanem tényleges családtagként, ami azt jelenti, hogy ugyanolyan elbánásban részesülnek, mint egy ember. Ehhez hozzátartozik, hogy az állat megfelelő ellátásban részesül, ezáltal rendszeresen, elegendő mennyiségű kutyatápot kap, ami mellett fekhelyéről sem csak egy szimpla rongy, esetleg a hideg padló gondoskodik, hanem egy megfelelő kutyafekhely, avagy egy kutyaágy. A kutyatulajdonosok legnagyobb örömére kis kedvenceiknek ma már nagyon sokféle kiegészítő közül választhatnak, ezáltal a kutyusok a lehető legjobb bánásmódban részesülhetnek akár még alvás közben is. Egy kutya ugyanis csak akkor tud majd kiegyensúlyozottan fejlődni és egészséges maradni, ha biztosítva van számára a megfelelő környezet mind az étkezéshez, mint az alváshoz. Noha életritmusuk alaposan különbözik az emberekétől – éjszaka sokkal éberebbek –, azonban megfelelő neveléssel, főleg lakásban tartva hozzá lehet szoktatni őket, hogy akkor térjenek nyugovóra, és legalább pihenjenek, amikor mi is. Noha olyan mélyen soha nem fognak aludni, mint az emberek, de legalább biztosak lehetünk abban, hogy valaki majd mindig őrzi az álmainkat és a biztonságunkat.

Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy megfelelő kutyafekhelyet, illetve kutyaágyat válasszunk kedvencünk számára. Ma már a nagyobb testű kutyáknak sem lehetetlen megfelelő méretű fekhelyet venni, amire túl sok pénzt sem kell költenünk, hiszen lényegében egy nagyobbacska műanyag kosárról beszélünk, ami könnyedén hordozható, tisztítható, és egy takaros pokróccal otthonos fészekké tehető kutyánk számára, aki garantáltan imádja majd ágyikóját. Nagyon fontos, hogy főleg kölyökkutyák esetén jó előre tájékozódjunk arról, hogy kedvencünk mekkorára nőhet majd kifejlett korában, hiszen nem érdemes egy kölyöknek az éppen akkor aktuális méretéhez ágyat választani, hiszen olyan gyorsan fejlődik, hogy néhány héten vagy hónapon belül garantáltan kilóg majd belőle a mancsa. A kutyaágy kiválasztásakor tehát legyünk mindig nagyon előrelátóak, és akkorát válasszunk kedvencünknek, ami kifejlett korában is kényelmes marad számára, így elkerülhetjük, hogy néhány hét múlva ismét fekhelyet kelljen vásárolnunk neki.

Ne feledjük, hogy a kutya kényelme nem csak számára nagyon fontos, hanem ezen felül a mi életünkre is hatást gyakorol, hiszen ha egy túl kicsi, esetleg kényelmetlen ágyat választunk neki, akkor az eb vélhetően nem tudja kipihenni magát, éjszaka gyakrabban felkel majd, és ezzel minket is felébreszthet. A kutyaágyak között találhatunk már a szabadban és a lakásban is alkalmazható változatokat, így aludjon kedvencünk akár a szobánkban, akár a teraszon, akár saját házában, ne fosszuk meg attól az örömtől, hogy saját fekvőhelyet alakítunk ki számára, kényelmét ugyanis garantáltan meghálálja majd, hiszen nem csak nekünk, neki is fontos, hogy valahol nyugodtan álomra hajthassa a fejét.

Kutyafekhelyet, kutyaágyat keresel?

Nálunk mindent megtalálsz ami a szakszerű kutyatartáshoz szükséges, legyen az műanyag fekhely, textil vagy bőr fekhely.
Tartós megoldásnak, kültéri fekhelynek ajánljuk a Ferplast Siesta fekhelyeket.
A kutyafekhelyeket, kutyaágyakat Európa piacvezető gyártóitól szerezzük be mely egyben garancia is a kiváló minőségre.
A kiszemelt kutyafekhelyeket, kutyaágyakat akár online bankkártyás, PayPal, utánvéttel és banki átutalással is kifizetheted.