Vadászgörény ketrec

Vadászgörény Ketrec

A vadászgörényeket a legtöbb gazdi szabadon tartja lakásában, hiszen ezek a kisállatok rendkívüli, mondhatni extrém méretű mozgásigénnyel rendelkeznek, így ma már egyáltalán nem furcsa például az, ha valaki pórázon sétáltat a parkban egy megtermett vadászgörényt, hiszen ezeknek az állatoknak rendkívül sok felesleges energiájuk van, amit valamilyen formában le kell vezetniük. Éppen emiatt nagyon sokan szabadon engedik lakásukban a vadászgörényeket, akik természetesen ki is használják ezt a szabadságot, és felfedezik maguknak az összes szobát, és a legapróbb zegzugokat is, különös tekintettel az ágyak vagy a szekrények mögötti apró résekre, amelyekhez különösen vonzódnak ezek a szerethető kis szőrmókok. Mivel azonban egy vadászgörény nehezen idomítható rendre, ezért összességében nagy felelőtlenség csak úgy szabadon hagyni a lakásban – pláne akkor, ha nem tartózkodunk otthon, hiszen megrághatja a bútorokat, a szőnyegeket, odapiszkíthat mindenhová, ezen felül pedig fennáll a veszélye annak, hogy akár elektromos vezetékeket is megrág, amiből kifolyólag könnyedén lakástűz keletkezhet. Ha mindezt szeretnénk elkerülni, érdemes gondoskodnunk kedvencünk megfelelő elhelyezéséről, amihez egy vadászgörény ketrec nyújt ideális választást.

Miről ismered fel a vadászgörény ketrecet...

A vadászgörény ketrec különös ismertetőjegye, hogy rendkívül tágas, és általában több szintes, amire azért van szükség, mert kisállatunk szó szerint őrjöngeni és rohangálni fog majd benne, ez ugyanis alapvető természetéből fakad. Imádja a pörgést, a folyamatos szaladgálást, és rendkívül rosszul érzi magát olyan helyen, ahol nem tud élni szenvedélyének, így extrém esetben akár el is pusztulhat, ha sokszor és sok időre van kényszerítve például szűkös ketrecekbe. Emiatt fontos a vadászgörény ketrec választásakor, hogy megfelelően tágas legyen, de a legszerencsésebb, ha inkább direkt számukra kialakított és kifejlesztett változatot vásárolunk, amiben teljes berendezés vár kisállatunkra. A nagy tér ugyanis önmagában egy vadászgörénynek még kevés, bár körbe-körbe is imád futkorászni, az igazi szabadság az lesz számára, ha létrák, alagutak, folyosók és egyéb lógó, csüngő, megmászható berendezések adnak neki kihívást és mozgási lehetőséget, hogy egy percre se kelljen megpihennie még a ketrecbe zárva sem.

Az ideális vadászgörény ketrec

A vadászgörény ketrec ugyan ideális ahhoz, hogy kis kedvencünk szabadon levezesse benne felesleges energiáit, összességében azonban még így is szüksége lesz arra, hogy napjában legalább egyszer kiengedjük a lakásban, vagy kivigyük az udvarra játszani. Sőt mi több, a vadászgörények rendkívüli módon igénylik a társaságot, ebből kifolyólag szükségük van az emberek közelségére. Egy megfelelő ketreccel sokat tehetünk azért, hogy kis kedvencünk mindig kiegyensúlyozott lehessen, és felesleges energiáit ne a belső bútorzaton, esetleg rajtunk vezesse le harapdálással vagy karmolással, hanem ketrecén belül, a rendelkezésére álló játékok segítségével.

Vadászgörény érkezett a családba?

Vadászgörény ketreceink minőségileg és területileg tökéletesen alkalmasak vadászgörény tartására. Lapraszerelve szállítjuk a vadászgörény ketreceket, de összeállításuk egyszerű és gyorsan megoldható.
A vadászgörény ketrecek tartozékai között találsz csőhálózatot, sarok wc-t, görény függöágyat, felrögzíthető görény tálat, golyós itatót.
Ha nagyobb vadászgörény ketrecről álmodozol, ajánljuk figyelmedbe a Ferplast Furet vadászgörény ketreceinket.