Termékek listája márka szerint JR Farm

A JR Farmnál törekednek arra, hogy a kedvtelésből tartott állat eredeti élőhelyének megfelelően fellelhető, csak első osztályú alapnyagokból összeállított alaptakarmányokat és kiegészítő eleségeket gyártsanak.

JR Farm termékek

A JR Farmnál törekednek arra, hogy a kedvtelésből tartott állat eredeti élőhelyének megfelelően fellelhető, csak első osztályú alapnyagokból összeállított alaptakarmányokat és kiegészítő eleségeket gyártsanak.
A JR Farm egy családi vállalkozásból nőtte ki magát és mára már hatalmas termőföldekkel rendelkeznek az Alpok északi tájain ahol az eleségekbe kerülő alapanyagokat termesztik.
Alap koncepciója a cégnek, hogy a csomagolás egészét, vagy annak egy részét átláttszóvá teszik, hogy a vásárló kibontás nélkül is lássa a kiváló minőségű alapanyagokat.
Próbálja ki a Magyarországon egyedülálló minőségű rágcsáló és madáreleségeinket. 

Ha valaki kertvárosi környezetben, esetleg kertes házban tart olyan kis kedvenceket, amelynek szüksége van megfelelő alomra, esetleg imádja a friss eledelt, az bizonyára meg tudja oldani, hogy tavasztól-őszig egy kis fűvel, vagy más, akár termesztett zöldséggel, gyümölccsel és csemegével egészíti ki kedvenceinek táplálékát. Ez nagyon szerencsés, ha azt vesszük alapul, hogy rengeteg pénzt megspórolhatunk kisállatunkon, hovatovább az ő egészségének szempontjából sem utolsó, hiszen amennyiben friss zöldséget és ételeket kap, abban sokkal több a vitamin és az ásványi anyag, mintha csak folyamatosan szárított, esetleg száraz tápba sűrített eledelt kapna. Az év egy bizonyos részén azonban ezzel a kiváltsággal nem tudunk élni, hovatovább amennyiben városban élünk, akkor sem tudunk gondoskodni kedvencünknek általunk készített szénából származó alomról, esetleg friss fűről. Szerencsére azonban az olyan gyártók, mint a JR Farm, mindig gondoskodik helyettünk is arról, hogy kedvenceink megfelelő minőségű almot és kiegészítő táplálékot kaphassanak az év minden időszakában, így tartsunk akár csincsillát, akár degut, nyulat vagy éppen hörcsögöt, a gyártó termékei minden esetben prémium kategóriás termékkel örvendeztetik meg őket.

JR Farm - Prémium minőség Németországból

A JR Farm termékek egyik közös tulajdonságának valóban a minőséget tekinthetjük, ezen felül pedig a sokszínűséget, hiszen a gyártó nagy odafigyeléssel, az adott kisállatok igényeinek figyelembe vételével készítik el ételeiket vagy almaikat. Készítenek például szárított almaszeleteket, amelyek garantáltan ízletes csemegék lesznek nyulak számára, de kaphatók kínálatukban banánchipsek, amelyeket a hörcsögök, de még a papagájok is szívesen fogyasztanak. Portfóliójukban találhatunk még direkt az egyes fajoknak szánt ételekkel is, így például direkt csincsillák, mókusok vagy éppen deguk számára összeállított eledeleket. A JR Farm termékek között találunk továbbá igazi különlegességeket is, ilyen például a JR Farm széna, ami ideális és otthonos fekhelyet, sőt mi több, rágcsálnivalót is garantál majd szőrös kisállataink számára. A JR Farm szénái ráadásul számtalan különféle összetevőkből válogatva kerülnek csomagolásra, így különféle illatokkal és gyógynövényekkel kiegészítve tehetjük be kedvenceink ketrecébe, hogy ne csak ízletes rágcsálnivalójuk legyen, hanem ezen felül illatos fekhelyen is tölthessék mindennapjaikat.