Atlas Lambériás Kutyaház

Atlas Lambériás Kutyaház - Hőszigetelt

Rendelhető kiegészítők

66 000 Ft

Minőségi faanyagból megépített, igényes kivitelezésű hőzigetelt kutyaház házikedvenceink számára melyet ha nyitható tetővel rendelsz, ingyen házhozszállítjuk. 

Szállítási idő: 10-15 munkanap.

A feltüntetett méretek a ház külső méretei!

Válassz méretet:
Mennyiség

  • Kártyával is fizethetsz Kártyával is fizethetsz
  • GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat
  • 14 nap elállási jog 14 nap elállási jog
  • Vevőszolgálat: +36 20 246 6703 (H-P 8:00-16:00) Vevőszolgálat: +36 20 246 6703 (H-P 8:00-16:00)

Atlas Lambériás Kutyaház Hőszigetelt

Ezek klasszikus kutyaházak, amelyek teljes mértékben megfelelnek a mindennapi heverészésre, pihenésre. A kutyusok jól érzik magukat bennük, több-kevesebb időre meghúzódhatnak a maguk kis birodalmában. Nem utolsó sorban szép dísze az udvarnak.

Jellemzői: Erős, tömör fenyőfa szerkezetét borókafenyő-lambéria fedi. Szintén fából készült négy talpa megemeli a házat és így védi a talaj nedvességétől. A zsindelytető tökéletesen véd az időjárás viszontagságai ellen. A kutyaházak, a hosszabb élettartam érdekében, pácolt-kezelt állapotban kaphatók. 

Méretkategóriák

nagytestű

Nagyobb testű kutyák részére ajánlott, mint: 

Akita, Németh juhász, Alaszkai malamut, Golden retriever, Labrador retriever, Amerikai pit bullterrier, Amerikai bulldog, Angol juhászkutya, Rottweiler, Dobermann, Vizsla fajták, Juhászkutya fajták, Hokkaido, ír szetter, Szibériai Husky, Svéd lapphund, Spanyol kopó, Shar pei, Farkas kutya, Boxer, Amerikai staffordshire terrier, Dalmata, Angol springer spániel, stb… 

közepes testű

Közepes termetű kutyák részére ajánlott, mint: 

Kopó fajták, Ridgeback fajták, Welsh springer spániel, törpe uszkár, Törpe schnauzer, Amerikai- angol- Francia-Tibeti-cocer…spániel fajtáknak, Staffordshire bullterrier, Puli, Olasz volpino, Németh közép spitz, Japán spitz, Francia bulldog, Angol bulldog, Foxterrier, Csau-csau, Bullterrier, stb... 

kistestű

Kisebb termetű kutyák részére ajánlott, mint: Tacskó, Welsh terrier, Skót terrier, Si-cu, Sealyham terrier, Pumi, Törpespitz, Jack Russell terrier, Mopsz, Lakeland terrier, Beagle, Ausztrál terrier, Artois-i basset, stb.. 

Ezek az adatok csupán információs jellegűek!

méretkategóriák

RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐK

Pihenő terasz 

Mint ahogy az emberek úgy a kutyusok is imádnak napozni, heverészni a teraszon. Nagy örömet tudunk szerezni kedvencünknek ezzel a kis terasszal. Hálásak lesznek érte. 

pihenő terasz

Válaszfal/előszoba 

A válaszfal illetve az előszoba legfőbb előnye, hogy télen melegebben illetve nyáron hűvösebben tartja a házat. Erős szél esetén pedig kiválóan véd a huzattól, és nem utolsó sorban az elletésnél és a kis alom felnevelésnél nélkülözhetetlen. A kutyusok nagyon szeretik, rendkívül jók a visszajelzések.

VÁLASZFAL

Nyitható tető 

A nyitható tető alátámasztva megfelel szellőztetésre, illetve könnyen leemelhető, ezáltal a kutyaház tisztítása gyorsan és alaposan elvégezhető. Kérem a kutyája egészsége érdekében a kutyaház tisztítását rendszeresen végezze el.

nyitható tető

Szállítási feltételek

A kutyaházakat szerződött futár partnerünk szállítja házhoz egyéni díjszabással. Minden esetben kérjen árajánlatot kiszállításra megrendelés előtt!

A KUTYAHÁZAK SZIGETELÉSE

A hőszigetelés, mint tudjuk, nem csak a zord téli időjárás ellen véd, hanem a forró nyári napokon is kellemes klímát biztosít kedvenceinknek. Ezért is mindenekelőtt a hőszigetelt kutyaházakat ajánljuk a kutyabarátoknak. Ezek a klasszikus lambériából, fél rönkből, illetve padlódeszkából készült kutyaházak igazi luxust nyújtanak kedvenceink mindennapi heverészésre, pihenésére. Nagyon komfortosak, nagyon szépek és kényelmesek. A kutyusok rendkívül jól érzik magukat bennük, főleg hogy elbújhatnak egy kicsit a maguk kis birodalmába, belső szobájukba. Jó időjárás esetén pedig kényelmes helyet kínál számukra a pihenőterasz a házikó előtt. Külön kiemelnénk az extra típusú szigetelt kutyaházakat, melyek belső szobával, valamint külső pihenő terasszal is rendelkeznek. Ezek a típusok nélkülözhetetlenek a tenyésztőknél elletéskor, illetve az alom felneveléskor. Kedvence nagyon hálás lesz önnek a jól kiválasztott kutyaházért, mely, nem utolsósorban, nagyon szép dísze lehet a környezetének – udvarának. 

Jellemzői: 

Erős, tömör fenyő faszerkezetét 4 centiméter vastag szigetelőanyag borítja, kívülről borókafenyő-lambéria vagy 3 centiméteres masszív fenyő fél rönk vagy 4,5 centiméteres még masszívabb padlódeszka, belülről pedig borókafenyő-lambéria fedi. Mind a falak és a válaszfal, mind a talaj és a tető szerkezete úgyszintén szigetelt, és duplán fedett-lambériázott. Négy fatalpon áll, mely megemeli a házat és védi a talaj nedvességétől. A zsindelytető tökéletesen véd az időjárás viszontagságai ellen. A kutyaházak pácolva-kezelve vannak a hosszabb élettartam érdekében. 

szamel01-hosz

Egyelőre még nincs vélemény ehhez a termékhez.

Írd meg véleményed! :)

Atlas Lambériás Kutyaház - Hőszigetelt

Minőségi faanyagból megépített, igényes kivitelezésű hőzigetelt kutyaház házikedvenceink számára melyet ha nyitható tetővel rendelsz, ingyen házhozszállítjuk. 

Szállítási idő: 10-15 munkanap.

A feltüntetett méretek a ház külső méretei!

Írd meg véleményed! :)

Kapcsolódó termékek: