Beaphar fogtisztítógél kutyáknak

Beaphar Fogtisztítógél Kutyáknak 100g

2 190 Ft

A Beaphar Máj ízesítésű fogtisztító gél napi védelmet biztosít kutyája fogai számára. A gél eltávolítja a lepedéket és segít a fogkő kialakulásának megelőzésében, friss leheletet eredményezve, fogkefe használata nélkül.

Mennyiség

  • Kártyával is fizethetsz Kártyával is fizethetsz
  • GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat
  • 14 nap elállási jog 14 nap elállási jog
  • Vevőszolgálat: +36 20 246 6703 (H-P 8:00-16:00) Vevőszolgálat: +36 20 246 6703 (H-P 8:00-16:00)

Beaphar Máj ízesítésű fogtisztító gél

Állatgyógyászati ápolószer | TERMÉKFORMA: Fogászati gél | 100g

A KÉSZÍTMÉNY ÖSSZETÉTELE: Aqua, glycerin, pentasodium triphosphate, cellulose gum, ovum powder, methylparaben, propylparaben, liver powder, propylene glycol, sodium chloride, subtilisin, sodium citrate, disodium phosphate, glucose oxidase, catalase, calcium chloride, sodium formate.

CÉLÁLLAT FAJOK:

  • Kutya
  • Macska

JAVALLATOK:

Tiszta fogak és friss lehelet fogkefe használata nélkül! A Beaphar Máj ízesítésű fogtisztító gél napi védelmet biztosít kutyája fogai számára. A gél eltávolítja a lepedéket és segít a fogkő kialakulásának megelőzésében, friss leheletet eredményezve.

Lepedék ellen: az ételek bizonyos fehérjéi és különböző baktériumok lepedék képződést okozhatnak a kutyák fogain.  A Beaphar Máj ízesítésű fogtisztító gél enzimei segítenek a lepedék eltávolításában.

Fogkő ellen: minden a fogazaton megtapadt lepedék kalcium sók beépülésével idővel fogkővé alakul át. A fogtisztító gél olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kalcium megkötésével segítenek a fogkőképződés megelőzésében. 

A készítmény dobozában található adagoló csőr megkönnyíti a gél használatát, és biztosítja, hogy kedvence gyorsan hozzászokjon a fogtisztításhoz, a szájhigiénia napi rutinjának részeként. Amikor először használja a gélt, távolítsa el a fóliát, és helyezze az adagolót a tubus nyílására.

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS MÓDJA

  • Helyezzen egy vékony csíkot a fogazatra a hátsó fogaktól kiindulva.
  • Ha egy kis rész kimaradna, az sem baj, mert az állat a nyelvével úgyis biztosítja a gél megfelelő eloszlását a szájüregben.

ELLENJAVALLATOK, MELLÉKHATÁSOK: Nem ismeretesek.

FIGYELMEZTETÉSEK: Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni.

LEJÁRATI IDŐ: Eredeti csomagolásában tárolva felhasználható a gyártástól számított 3 évig.

TÁROLÁSI ELŐÍRÁSOK: 25°C alatt tárolandó!

CSOMAGOLÁS: 100g-os tubus, papírdobozban.

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!

KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA!

A FEL NEM HASZNÁLT ANYAG ÉS A HULLADÉK KEZELÉSÉNEK MÓDJA: A fel nem használt készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

545465141728103

Adatlap

Állatfaj
Kutya

Egyelőre még nincs vélemény ehhez a termékhez.

Írd meg véleményed! :)

Beaphar Fogtisztítógél Kutyáknak 100g

A Beaphar Máj ízesítésű fogtisztító gél napi védelmet biztosít kutyája fogai számára. A gél eltávolítja a lepedéket és segít a fogkő kialakulásának megelőzésében, friss leheletet eredményezve, fogkefe használata nélkül.

Írd meg véleményed! :)

Kapcsolódó termékek: