Biospotix Környezet Spray

Biospotix Környezet Spray

545465141559929
4 290 Ft

Természetes anyagokból összeállított bolha, kullancs és szúnyog távoltartó spray beltéri használatra, bútorokra, szövetekre

Mennyiség

  • Kártyával is fizethetsz Kártyával is fizethetsz
  • GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat
  • 14 nap elállási jog 14 nap elállási jog
  • Vevőszolgálat: +36 20 246 6703 (H-P 8:00-16:00) Vevőszolgálat: +36 20 246 6703 (H-P 8:00-16:00)

BioSpotix Környezet Spray

Natural Secret Indoor külső parazita ellenes Spray – Lakásban, kutyházban vagy akár a macska fekhelyén is biztonságosan alkalmazható természetes hatóanyagokat tartalmazó élősködők elleni készítmény.

Segít eltávolítani a bolhákat, petéket, lárvákat és egyéb külső élősködőket a háziállat környezetéből (autó, kutyaól, fekhely, szőnyeg, kosár, stb.).
Elképzelésünkkel ellentétben, a bolhák nem tapadnak folyamatosan az állat szőréhez. A legtöbb időt a padlón, a szőnyegen, a kárpiton, a kutyaólban és a fekhelyen töltik. A kifejlett bolhák mindössze 5%-a telepszik meg az állaton, míg a 95%-uk az állat környezetében találhatóak peték, lárvák és bábok formájában. Ezért javasolt a kezelést az állat környezetével kezdeni. A Biospotix környezet Spray segít elpusztítani a petéket, a lárvákat és a bábokat, valamint a kifejlett bolhákat az állat környezetében.

2 Hónapon keresztül hatásos a bolhák, kullancsok és szúnyogok ellen.

biospotix környezet spray

A BioSpotix környezet spray 100%-ban természetes megoldás, mely hatékony védelmet nyújt kutyája vagy macskája környezetében élő élősködők ellen.

A neurotoxikus hatóanyagokkal szemben (fipronil, permetrin) a Biospotix természetes olajainak molekulái elzárják az élősködők légzőszerveit, valamint meggyengítik az enyvüket és vázukat, amivel az állatok tapadnak.

A BioSpotix termékeknek nincs ellenjavallata, valamint 100%-osan biztonságosak az emberekre, az állatokra és a környezetre nézve.

A BioSpotix már három hónapnál idősebb kutyákon és macskákon valamint vemhes állatok körnezetében is alkalmazható.

Kapható kiszerelés: 500ml

545465141559929

Adatlap

Állatfaj
Kutya
Parazita
Bolha
Szúnyog
kullancs

Egyelőre még nincs vélemény ehhez a termékhez.

Írd meg véleményed! :)

Biospotix Környezet Spray

Természetes anyagokból összeállított bolha, kullancs és szúnyog távoltartó spray beltéri használatra, bútorokra, szövetekre

Írd meg véleményed! :)

Kapcsolódó termékek: