Reduced price!

-500 Ft‎

Kiltix nyakörv 38 cm Nagyítás

Kiltix nyakörv 38 cm

para36

Kiltix bolha- és kullancsírtó nyakörv kutyák számára 7 hónapos védelemmel.

More details

4 190 Ft‎

4 690 Ft‎

-500 Ft‎

Állatfaj Kutya
Osztályozás 
Tari A 2015-04-06

Sajnos nagyon érzékeny bőrű a kiskutyám és csúnya kiütései lettek tőle.

Írd meg véleményed !

Írd meg véleményed

Kiltix nyakörv 38 cm

Kiltix nyakörv 38 cm

Kiltix bolha- és kullancsírtó nyakörv kutyák számára 7 hónapos védelemmel.

Írd meg véleményed

Path: > > > > Kiltix nyakörv 38 cm

KILTIX bolha- és kullancsírtó és távoltartó nyakörv

Már 24 óra múlva véd

A Kiltix nyakörv két hatóanyaga gyorsan, már a felhelyezés után 24 órával védelmet biztosít a test minden pontján. A hagyományos nyakörvek párolgásos hatásmechanizmusától eltérően a Kiltix nyakörv hatóanyagai egyenletesen szabadulnak fel a nyakörvből és a kutya mozgása révén rövid idő alatt a test legtávolabbi pontjára is eljutnak. A hatóanyagszint folyamatos megújulásának biztosítására a Kiltix nyakörvet folyamatosan kell viselni, hatékony a pihenés időszakában és futás közben is.

Kiltix két hatóanyag kombinációja

A Kiltix nyakörv két hatóanyag erejét egyesíti. A Kiltix nyakörvben a szintetikus piretroidok csoportjába tartozó flumetrin és a karbamátok közé sorolt propoxur található. Mindkét hatóanyag hatékony a kullancsok és bolhák ellen egyaránt, de közülük a flumetrin kifejezetten kiváló akaricid, azaz kullancsellenes hatásáról ismert. A Kiltix nyakörv hatóanyagainak keverékével végzett vizsgálatok megnövekedett kullancs és bolha ellenes hatást és hosszabb hatékony időtartamot mutattak, mint a hatóanyagokkal külön-külön végzett kezelések. Azaz a két hatóanyag egymás hatását erősíti, megbízható, hosszútávú védelmet nyújtva ezáltal a Kiltix nyakörvet viselő kutyáknak.

A Kiltix hét hónapig hat

A Kiltix nyakörv két hatóanyaga különlegesen hosszú, akár 7 hónapig tartó védelmet biztosít kutyájának a kullancsok és bolhák ellen. A Kiltix nyakörv lehetővé teszi, hogy egyetlen nyakörvvel tavasztól őszig megóvja kedvencét ezektől a veszélyes vérszívóktól.

Szakmai TIPP:

- Fontos tudni, hogy hazánkban az évi középhőmérséklet emelkedésével már sajnos egész évben számítani lehet kullancsok megjelenésére. Ezért javasoljuk, hogy ne csak tavasszal gondoljon a védekezésre, hanem ősszel is tegyen fel kutyájára egy Kiltix nyakörvet.
- Amennyiben kutyádat úsztatod a természetes vízeinkben, feltétlenül vedd le a bolhaírtó nyakörvet (legyen az bármely cég által gyártott nyakörv) kutyád nyakáról mert a vízeink élővilágát nagymértékben károsíthatja a nyakörvből kioldódó hatóanyag!

kiltix nyakörv

Korábban nézted