BIZTONSÁGOS FIZETÉS

simplepay

Az ALLATELEDELNAGYKER.HU oldalán mindig biztonságban vagy.

Mit érdemes tudni a SimplePay fizetési lehetőségről?

A SimplePay Magyarországon az internetes kártyás fizetési lehetőséget biztosító stabil banki háttérrel, kártyatársasági biztonsági szabványokat alkalmazva, valamint a SimplePay nemzetközi tapasztalatait felhasználva honosította meg a szolgáltatását.
A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással.
A SimplePay szolgáltatás jellegzetessége, hogy minden tranzakciót annak státuszával (pl.: sztornó) a rendszer automatikusan e-mail-en visszaigazol, valamint a tranzakcióval kapcsolatos kérdései megválaszolására saját ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésre telefonon, e-mail-en. A szolgáltatás keretében a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.
Küldetésünk, hogy mind a kereskedők és a vásárlók részére integráltan nyújtott többletszolgáltatásainkkal kényelmes, rugalmas alternatívát nyújtsunk az online fizetés világában, ezért a felhasználói élmény biztosítása érdekében további többletfunkciók bevezetésén dolgozunk.

Melyek a tranzakció lépései?

1. lépés 2. lépés 3. lépés 4. lépés
A "Fizetés" gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a kártyaadatai megadásávalelindítja a tranzakciót. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszereken. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Elfogadott kártyatípusok

A SimplePay online kártyás fizetési szolgáltatása keretében a következő kártyákkal fizethet:

MasterCard

MasterCard

Maestro

Maestro *

VISA

VISA

VISA Electron

VISA Electron *

American Express

American Express

FIGYELEM! Nem minden bank által kibocsátott Maestro és VISA Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni. Kérjük, érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál.

Megfelelés a biztonsági szabályoknak

A SimplePay rendelkezik mindazon nemzetközi szintű előírásokkal, melyek az online fizetés biztonságát garantálják. A nemzetközi online fizetési piacon elért sikereinket annak köszönhetjük, hogy a magas minőségű szolgáltatások biztosítása mellett az eszközök biztonságos használatát is garantáljuk. Rendszerünk a kártyatársaságok független szervezete által auditált PCI-DSS tanúsítvánnyal rendelkezik. A fizetés folyamatának biztonságát az adja, hogy érzékeny kártyaadatait egy fizetőoldal adja meg, amelyen a titkosított kommunikációs kapcsolatot a Thawte 256 bites SSL tanúsítvány biztosítja.

PCI-DSS Thawte Kártyaadatok megadásának webáruháztól elkülönülő folyamata

 

Mire figyeljen fizetéskor? Jó tanácsok, biztonsági felhívások

 • A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes.
   
 • Ma már a Maestro bankkártyával is lehet fizetni az interneten. Érdeklődjön kibocsátó bankjánál!
 • A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja a pénzt.
 • A kártyabirtokos azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód - amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni - (a 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN-kódot!
Bankkártyával történő fizetésről
 
 

Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
 • Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

Biztonságos adattovábbítás

Minden tranzakcióval kapcsolatos adattovábbítás SSL (Secure Socket Layer) titkosított csatornán keresztül történik.

Aktív csalás-figyelés és megelőzés

Csalás-megelőzési szolgáltatásunk keretében minden tranzakció egyedi kivizsgálásban részesül. A funkció keretében a rendszer több tucat biztonsági szűrő segítségével egymás összefüggésében vizsgálja a vásárlói adatok, megrendelési és tranzakciós adatokat és jelez a gyanús esemény megtörténtekor.

PCI-DSS megfelelés


A kártyatársaságok által életre hívott közös biztonsági szabvány, amely informatikai és üzemeltetési követelményeket ír elő az azt alkalmazó szervezetek számára. Szolgáltatásunk informatikai rendszere a PCI-DSS legmagasabbb szintű tanúsítvánnyal rendelkezik.

Thawte tanúsítvány


A Thawte vezető hitelesítő szolgáltató (CA - Certification Authority), valamint a VeriSign cégcsoport része. A nemzetközileg ismert tanúsítvány kibocsátó cég, valamennyi internet böngésző program tanúsítványtárába egy beépített kommunikáció biztonságát tanúsító modul. Az oldal a Thawte SSL Web Server Certificate with Extended Validation 256-bites titkosítású tanúsítványával rendelkezik. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy az adatok megadása védett, külső szereplő által nem megszerezhető."

 

 

Fizetés PayPal fizető eszközzel

PayPal egy nemzetközi készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Így az internetes vásárlások során nem szükséges a bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni a webshop részére, a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Ha Ön még nem PayPal felhasználó,ide kattintva regisztrálhat.