Termékek listája márka szerint Josera

Josera kutyatáp és macskatáp

A josera kutyatápok gyártója egy német családi tulajdonú kisvállalkozás, amely idestova már több mint 70 esztendeje gondoskodik arról, hogy állataink, főként kutyáink megfelelő ellátásban részesülhessenek főként száraztápok segítségével. A ma már harmadik családi generáció által üzemeltetett cégóriás a magas minőségű josera kutyatápok mellett rengeteg egyéb kiegészítőt is gyárt, így különféle tejpótlókat, tápszereket, takarmány-bővítőket, de természetesen macska- és lótápokat is. Jelenleg több mint ezer ember dolgozik azon, hogy a josera kutyatápok továbbra is a lehető legmagasabb minőség mellett készülhessenek, és maximálisan kielégíthessék a kutyatulajdonosok által elvárt kimagasló minőséget. A 35 országban terjesztett josera kutyatápok kapcsán fontos közös pont, hogy a legmagasabb minőségbiztonság mellett, a cég saját laboratóriumában folyik az újabb takarmányok kifejlesztése, és a legyártott termékek ellenőrzése is annak érdekében, hogy mindig állandó minőség várjon ránk.

Az ízletes Josera kutyatápok

A josera kutyatápok többféle termékcsaládban érhetők el a vásárlók számára, ennek megfelelően léteznek univerzális, konkrétan minden szükségletet fedező és kielégítő tápok is, amelyek minden eb számára igyekeznek megadni a legalapvetőbb táp- és ásványi anyagokat, valamint vitaminokat is az egészséges fejlődés érdekében. Ezen túl léteznek speciális igényeket kielégítő tápok is, így példának okáért különleges receptúra szerint készített, glutén- vagy gabonamentes, esetleg nagyobb szemcseméretű tápok közül is válogathatunk, amelyek ennek ellenére sem olyan drágák, mint más gyártó hasonló termékei. A josera kutyatápok legfelső szintjét természetesen a különleges szükségleteket is kielégítő tápszerek adják, amelyek kimagasló minőségű összetételükből kifolyólag képesek kielégíteni bármilyen speciális igényeket is. A josera kutyatápokra jellemző még, hogy minden egyes változatok kifejezetten ízletes és könnyen emészthető alapanyagokból készült, általánosságban nem tartalmaznak búzát és szóját, sőt a mesterséges színezékeket, az ízfokozókat és a tartósítószereket sem preferálja a gyártó, így ezek is kimaradnak az eledelből.

 Kiváló minőségú Josera remek áron

A gyártó mindezt meglepően elérhető árakon kínálja kedvenceink számára, akik ennek köszönhetően garantáltan mindent megkapnak majd ahhoz, hogy egészségesen fejlődhessenek, növekedhessenek és élhessék mindennapjukat. Ebből kifolyólag a táppal sok fehérjéhez, elegendő zsírhoz, rostanyagokhoz, valamint természetesen a legfontosabb vitaminokhoz, illetve ásványi anyagokhoz is hozzáférhetnek kedvenceink. Amennyiben tehát egy olyan minőségű eledelhez szeretnénk hozzászoktatni kutyánkat, ami megfizethető ára mellett kimagasló minőséget garantál, ezen túlmenően pedig garantáltan a legjobbat garantálja kedvencünk számára, akkor a josera kutyatápokban garantáltan nem fogunk majd csalódni, válasszuk bármelyik termékcsalád tagjait is.