Termékek listája márka szerint Flatazor

Flatazor kutyatáp

A flatazor kutyatápok a jelenlegi piacon az egyik legmagasabb minőséget képviselő, válogatott alapanyagokból összeállított, prémium kategóriás eledelek kis kedvenceink számára. A gyártó nem csak kutyák, hanem macskák, sőt lovak számára is készít teljes értékű, maximális minőséget garantáló tápokat és ételeket, amelyeknek köszönhetően kedvenceink mindig a legjobbat kaphatják. A flatazor kutyatápokban jellemzően minden megtalálható, amire kutyánknak szüksége lehet az egészséges élethez és a fejlődéshez, így nem csak zsírt, hanem rengeteg fehérjét, vitaminokat, ásványi anyagokat és persze rostokat is tartalmaz annak érdekében, hogy kedvencünk mindig a legjobbat kaphassa.

 A flatazor kutyatáp gyártója

A flatazor kutyatáp gyártójának története egyébiránt több mint egy évszázados múltra tekint vissza, 1866-ig, egy kis családi vállalkozásig, Franciaországba. A gyártó ekkor az első malom megvásárlásával a szarvasmarhák takarmányoztatására koncentrálta erejét, de 1965-ben elhatározták, hogy más állateledelekkel is megpróbálkoznak, így kvázi 50 évvel ezelőtt már megtalálhatók voltak az első flatazor kutyatápok a piacon. A flatazor kutyatápok a többi eledellel együtt innovatív megoldások tucatjainak felhasználásával készülnek el, és saját terjesztési hálózaton keresztül jutnak el a kereskedőkhöz, illetve a gazdikhoz. A cég a francia élelmiszeripar fellegvárának számító régió középpontjában helyezkedik el, ebből kifolyólag rájuk is ugyanazok a szigorú élelmiszerbiztonsági előírások vonatkoznak, mint azokra a gyártókra, amelyek embereknek szánt ételeket készítenek. Nem véletlen tehát, hogy a flatazor kutyatápok olyan válogatott alapanyagokból készülnek, amelyek emberi fogyasztásra is alkalmasak lennének, de eközben a cég óriási hangsúlyt fektet arra, hogy a prémium minőséget még magasabb szintekre tudják növelni, illetve helyüket képesek legyenek megtartani a piacon. A cél, hogy a lehető legjobb minőségű termékek kerülhessenek előállításra, amit sikerült is elérnie a gyártónak, hiszen a flatazor kutyatápok ma már több mint 30 országban örvendenek egyre nagyobb sikernek, és biztosítják a szükséges, minőségi tápanyagokat kedvenceink számára.

 A Flatazor kutyatáp összetevői

A flatazor kutyatápok rendszerint valamilyen húsfélék alapjaira épülnek fel, így lehet bennük pulyka, csirke vagy kacsahús is, de mellettük keményítő, kukorica, zab, rizs, zsír, lenmag, élesztő, tojás, cékla és gyümölcsrost is csatlakozhat a felhozatalhoz. Magyarul tehát a flatazor kutyatáp minden olyan fontos alapanyagot tartalmaz, amelyek az emberek egészségének fenntartásához is elengedhetetlenek. Rendszerint kimagaslóan magas fehérjetartalmuk mellett rengeteg vitamint és ásványi anyagot is tartalmaznak, így a legalapvetőbb A-, C- és D-vitaminok mellett a B-vitaminok legtöbb formáját, valamint kalciumot, cinket, jódot, szelént, magnéziumot, káliumot és egyéb olyan ásványi anyagot is, amelyek kiemelkedően fontosak lehetnek a kutyák egészségének fenntartásához.