Termékek listája márka szerint Tickless

Tickless ultrahangos riasztó

A kullancsok és az egyéb élősködők gyakran rendkívül veszélyes betegségek hordozói is lehetnek, ebből kifolyólag soha nem lehetünk elég óvatlanok ahhoz, hogy nem próbálunk meg védekezni ellenük valamilyen formában. A legtöbb kutya- és macskatulajdonosra általában kis kedvencén keresztül másznak át az efféle élősködők, aminek köszönhetően elengedhetetlen, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk kutyáink és cicáink számára. Amennyiben nem szeretnénk ehhez valamilyen vegyszert alkalmazni, esetleg nyakörvvel vagy más módszerrel védeni kedvencünket, akkor létezik egy egészen újszerű alternatíva is ehhez, méghozzá az ultrahangos kullancsriasztó készülék, amelynek gyártásában a tickless az élen jár. A tickless által gyártott ultrahangos kullancsriasztó készülékek lényege, hogy változó, az emberek és a kutyák vagy a cicák számára nem hallható frekvencián keresztül folyamatos hangot bocsát ki, amelyek nem zavaróak és nem kellemetlenek, sőt még csak nem is károsak sem az emberek, sem az állatok számára. Ellenben a kullancsok irtóznak tőle, zavarja őket, éppen ezért távol is tartják magukat a készüléktől, illetve az azt viselő embertől vagy állattól.

 Tickless a kullancsok ellen

A tickless ultrahangos kullancsriasztója átlagosan több méteres sugarú körben biztosít megfelelő védelmet kedvenceink számára, de amennyiben egy kullancsokkal erősen fertőzött réten vagy vidéken sétál kutyánk vagy cicánk, ott a jelentős létszám miatt nem nyújt száz százalékos védelmet a készülék, ami igaz a nyakörvekre és a különféle spray-kre is. A tickless készüléke egyetlen elemmel akár egy évig is képes távol tartani állatainktól a kullancsokat és más élősködőket, és mivel magas hatásfokkal működik, valamint nem bocsát ki vegyi anyagokat, szagokat vagy mérgező dolgokat, ezért használata mindenféle ellenjavallat nélkül történhet. Külön jó hír, hogy a tickless ultrahangos kullancsriasztó nem csak kedvenceinket óvhatja meg a kullancsoktól, a kérdéses készülék ugyanis az állatok mellett már emberekre szabott változatban is elérhető, így amennyiben szeretnénk elkerülni, hogy állatunkról esetleg ránk is áttapadjanak élősködők, az ilyen készülék használatával és alkalmazásával duplán biztonságban tudhatjuk majd magunkat. A tickless termékei a magas hatásfok miatt ideálisak szabadtéri tevékenységekhez, sportoláshoz, kiránduláshoz kertészkedéshez, de akár egyszerű sétához vagy vadászathoz is abban az esetben, ha szeretnénk környezetbarát módon távol tartani a kullancsokat.

 Tickless az ideális választás

A tickless készülékei tehát ideális választásnak bizonyulnak nem csak abban az esetben, ha szeretnénk állatainkat megvédeni a kullancsoktól és más élősködőktől, hanem akkor is, ha magunkat meg akarjuk óvni a problémától. Környezetbarát, csendes, nem bocsát ki mérgező anyagokat, csak ultrahangon riasztja a kullancsokat, ami sem az ember, sem a macska, sem a kutya számára nem zavaró, nem is hallható frekvenciát jelent, és maximális biztonságot garantál bárhol, bármikor.