Termékek listája márka szerint Biospotix

Biospotix

A biospotix gyártó nevét érdemes megjegyezniük azoknak a kisállat-tulajdonosoknak, de főként a kutyásoknak és a cicásoknak, akik szeretnének gondoskodni kedvencük maximális védelméről és biztonságáról a különféle kártevők és élősködőkkel szemben. A biospotix termékei ugyanis kivétel nélkül azt a célt szolgálják, hogy segítségükkel a lehető legváltozatosabb formában megóvhassuk állatainkat a kullancsoktól, a bolháktól vagy éppen a szúnyogoktól, amelyek rendkívül sok kellemetlenséget tudnak okozni nem csak a kutyusok és a macskák számára, hanem akár számunkra is. A kullancsok ugyanis például olyan betegségeket terjeszthetnek, amelyek halálos kórt is előidézhetnek az emberben, ebből kifolyólag olyan állat esetében, amelynek bejárása van a lakásba, de a szabadban is sok időt tölt, elengedhetetlen valamelyik biospotix termék alkalmazása. A magas minőség mellett ugyanis a gyártó mindegyik készítménye kimagasló és makulátlan védelmet garantál, bármilyen formában is kerül alkalmazásra.

 A Biospotix termékek sajátossága

A biospotix termékek sajátossága még, hogy maximálisan természetes alapanyagokból készülnek, így még a bolha- és kullancsirtó nyakörvek is, amelyek megfelelő segítséget nyújtanak abban az esetben, ha szeretnénk megóvni kutyánkat vagy macskánkat az említett élősködőktől. A biospotix által gyártott bolhanyakörvek többsége hosszú hónapokig képes megfelelő védelmet nyújtani, így némelyik akár egy egész szezonra is elegendő biztonságot nyújt ahhoz, hogy tavasztól-őszig kedvencünk ne szedjen össze kellemetlen élősködőket az erdőkben vagy a réteken futkározva. A biospotix bolhanyakörveinek működése a neurotixikus anyagok alkalmazása helyett természetes hatóanyagok, olajak és molekulák által segítenek elzárni az élősködők légzőszerveit, ezzel meggyengítve enyvüket és vázukat, amelyekkel nem csak hozzátapadnak az állatokhoz, hanem ezen túlmenően elősegítik elpusztításukat is.

Biospotix = természetes védelem 

A biospotix ugyanakkor nem csak nyakörvekkel segíti hozzá kedvenceinket a természetes védelem kialakításához a különféle élősködőkkel és parazitákkal szemben, hanem például különféle permetezhető készítmények, avagy spray-k által. A szintén természetes alapanyagokból készülő szerek segítséget nyújtanak a kutyáink és macskáink szőréből eltávolítani a bolhákat, azok petéit, lárváit és az egyéb élősködőket, hovatovább nem csak magából az állatból, hanem közvetlen környezetéből is. A biospotix terméke ennek megfelelően sikeresen alkalmazható például fekhelyek, szőnyegek, kosarak, de akár még kanapék és autók esetében is, ha szeretnénk megszabadulni a kellemetlen élősködőktől. A nyakörvekhez hasonlóan a gyártó által megálmodott permetezhető szerek is több hétre, illetve hónapra elegendő védelmet garantálnak, ugyanakkor gyakoribb alkalmazást igényelnek, ami a nagyobb kiszerelésből kifolyólag nem jelent majd problémát, hiszen alig néhány fújás elegendő lesz a tökéletes védelem eléréséhez.