Termékek listája márka szerint Biogance

Biogance Samponok és kozmetikumok

A kutyák szőre az emberi hajhoz hasonlóan képes öntisztító folyamatot végrehajtani, azonban ez a folyamat összességében nem olyan mélyre ható, mint például az embereknél egy alapos hajmosás – különösen, mert az ebek szőre egy rendkívül sűrű bundát alkot, amelyben könnyen megragadnak a kórokozók, a kisebb élősködők, valamint természetesen a különféle kosz és mocsok. Ha nem is tartjuk a lakásban kedvencünket, akkor is rendkívül fontos, hogy rendszeresen megtisztítsuk a bundáját, amihez a közhiedelemmel ellentétben a fésű nem elég, hiszen bár a nagyobb kosztól megszabadítja az ebet, akárcsak az elhalt szőrtől is, de például a bőrhöz közeli szennyeződéseket, vagy a szőrön megtapadt mikroszkopikus baktériumokat már nem. Ehhez elengedhetetlen egy megfelelő mosószer, így például a Biogance sampon használata, ami az egyik legjobb minőségű termék, amivel kutyánk bundáját tisztára moshatjuk még a legnagyobb nyári hancúrozások után is.

A Biogance sampon segítségével biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb embereknek szánt samponokhoz hasonló ápolást kapja kedvencünk bundája, ezáltal segítségével nem csak tisztítjuk, hanem tápláljuk is kedvencünk szőrét, ami ettől selymes, csillogó és puha tapintású lesz, nem mellesleg pedig a mélyen elhelyezkedő bőrréteg is megfelelő ápolásban részesül.

A Biogance clean eye garantáltan teljes körű védelmet tud nyújtani kutyánk bundájának, miközben a kíméletes, masszírozó mozdulatokkal eldolgozott samponnal a szem környékét és az érzékenyebb területeket is alaposan átmoshatjuk, hiszen a különleges hatóanyagnak köszönhetően nem kell irritációtól vagy más egyéb, kellemetlen hatástól tartanunk. A Biogance termékei számtalan kiszerelésben és tulajdonságokkal érhetők el, így akadnak direkt rövid vagy hosszú szőrű kutyáknak szánt változatok is, amelyek mellett speciális illatokkal és hatóanyagokkal is felvértezte egyik-másik termékét a gyártó. Amennyiben szeretnénk kutyánknak maximális tisztaságot és védelmet nyújtani a bundája tekintetében – ami saját egészségünk szempontjából is fontos, ha az ebet a lakásban tartjuk, illetve gyakran érintkezünk vele –, akkor egy helyesen megválasztott Biogance sampon garantáltan tökéletes védelmet, tisztaságot, ápoltságot és védelmet nyújt majd kedvencünk számára, aki ebből kifolyólag valódi családtagnak érezheti majd magát.