Termékek listája márka szerint Pro Pac

Pro Pac Kutyatáp

Pro Pac kutyatáp kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból készülnek amerikai receptúra alapján. Ezek a kutyatápok nem tartalmaznak mesterséges színező anyagokat és tartósítószereket, szóját, disznóhúst és marhahúst.
A sok Pro Pac kutyatáp közül biztosan megtalálod a kedvenced számára legmegfelelőbb kutyatápot legyen kölyök, felnőtt vagy idős kutyus.
Új Pro Pac gabonamentes kutyatápjaink a szakmai táplálás felső kategóriájának képviselői.

A kutyákról az emberek között az a tévhit él, hogy csak és kizárólag húsevő állatok, akik nem igényelnek másféle táplálékot, ezáltal a direkt nekik készült tápokban is kizárólag húsok, illetve hússzármazékok találhatók. Ez ebben a formában azonban egyáltalán nem igaz, hiszen a kutyáknak például nagy szükségük van a húsok és húsfélék mellett zöldségekből és gyümölcsökből származó tápanyagokra, vitaminokra és ásványi anyagokra, hiszen ugyanolyan emlősállatok, mint az ember, ezáltal szervezetük egészséges működését nem tudnák fenntartani, ha csak húst fogyasztanának. Noha az olcsó kategóriás, ellenőrizhetetlen forrásokból származó kutyaeledelek többsége ezen a téren képtelen kielégíteni kisállataink igényeit, ellenben ma már szerencsére számtalan olyan nagyszerű gyártó terméke is kapható hazánkban, mint a Pro Pac, amely garantáltan ötfogásos étkezést biztosít majd kedvenceinknek minden egyes étkezés során. A Pro Pac kutyatáp ugyanis bizonyítottan olyan összetevőkből készül, amelyek emberi fogyasztásra is alkalmasak lennének, így semmiféle szintetikus vagy káros anyag nem kerül bele, ami kedvencünket esetleg megbetegíthetné, vagy egészségét csak egy kicsit is károsíthatná.

Pro Pac Kutyatáp extra tápanyagokkal

Sőt mi több, a Pro Pac ügyel arra, hogy többféle kiszerelésben és ízben is kapható kutyaeledeleik a lehető legalapvetőbb tápanyagokon túl extrákhoz is juttassák kutyáinkat. Ennek megfelelően nem csak szénhidrát, zsír, rostok és fehérje található meg a gyártó termékeiben, hanem rengeteg vitamin, főként a csontok egészségét elősegítő ásványi anyagok, hovatovább omega-3 és omega-6 zsírsavak, amelyek az egészséges keringés mellett hozzájárulnak például ahhoz is, hogy kutyánk ne csak erős immunrendszerrel, hanem mindig csillogó, egészséges bundával is rendelkezzen. A Pro Pac kutyatáp vélemények egyöntetűen pozitívnak tekinthetők, ezáltal azok a kutyatulajdonosok, akik a múltban kipróbálták már a gyártó termékeit, mind arról számoltak be, hogy kedvencük már az első néhány hét után sokkal vitálisabb, boldogabb és vidámabb lett, mint korábban más, olcsóbb kategóriás, hagyományos kutyatápok fogyasztása mellett. Ha szeretnénk kutyánknak a legjobbat biztosítani az étkezés terén is, soha ne bízzunk semmit sem a véletlenre, és vásároljuk inkább a szuperprémium kategóriába tartozó Pro Pac termékeit, amelyek mindent megadnak kedvenceink számára.