Termékek listája márka szerint Furminator

A FURminator egy egyedülállóan különleges eszköz, ami kifejezetten arra lett kialakítva, hogy megállítsa a szőrhullást, ott ahol kezdődik: az aljszőrzetnél. Ez a forradalmi kutya- macskaápolási eszköz, egy különleges kialakítású, precíziós pengével rendelkezik, ami eltávolítja a kihullott szőrt, miközben fényes és csillogó bundát hagy maga után. Biztosan állítható: a FURminator a legjobb kutyakefe/macskakefe a világon!

FURminator Kefe

Nagyon sok kutya- és macskatulajdonos el sem tudná képzelni másként kedvencének tartását, mint a lakáson belül, hiszen rengetegen olyannyira családtagnak tekintik ebüket, hogy éppen olyan kiváltságokkal jutalmazzák őket – például a lakhatás, az étkezés vagy a törődés tekintetében –, mint saját családtagjaikat. Mivel az állatok alapvetően bundások, ebből kifolyólag bundájuk nem csak könnyebben rejti, hanem könnyebben össze is gyűjti a szennyeződéseket, ebből kifolyólag nagyobb törődést igényelnek a tisztálkodás terén, mint az emberek. Ehhez hozzátartozik, hogy a megfelelő eszközökkel – nyakörvvel, csepegtetővel és egyebekkel – távol tartjuk tőlük a kellemetlen kártevőket, mindeközben pedig rendszeres fürdetésükkel gondoskodunk arról, hogy szőrük tiszta és kellemes illatú legyen. Van azonban egy probléma, amivel a fentieken kívül a kutya- és macskatartóknak is szembe kell nézniük, ez pedig nem más, minthogy a lakásban tartott kisállatok egész évben vedlenek, vagyis a lakás tele lesz szőrrel – ha csak nem teszünk ellene valamit. A rendszeres fürdetés ugyanis önmagában ilyen esetekben még nem elegendő, hiszen ezzel nem tudjuk eltávolítani azokat a szőrszálakat, amelyek hullani fognak. Szerencsére – és a kutya- és macskatulajdonosok legnagyobb örömére – ma már erre is van megoldás, méghozzá a Furminator termékeinek jóvoltából, amelyek a szőr és a bunda szakértőiként egyszerűen képesek orvosolni a problémát.

Furminator minden szőrtípusra

A Furminátor különféle fésűi és keféi minden kutya- és macskatípusra, így hosszú- és rövidszőrűre egyaránt kitűnően alkalmazható, a lényege pedig, hogy nem csak simává teszi az állatok szőrét, illetve eltávolítja belőlük a szennyeződéseket, hanem az aljszőrzetnél egy olyan speciális pengével rendelkezik, ami még az előtt eltávolítja az elhalt szőrszálakat, hogy azok a későbbiekben kihullanának. A Furminator bármelyik termékének használatával garantáltan csodálatos bundát varázsolhatunk cicánknak és kutyánknak, miközben rendszeres használattal egy életre elfelejthetjük a lakásban elhagyatott szőrcsomókat. Mindezen felül a Furminator ár szempontjából is rendkívül kedvező, hiszen egy professzionális termékhez juthatunk hozzá a márkanév alatt, amivel végérvényesen megoldhatjuk a szőrproblémákat, miközben macskánk és kutyánk egyaránt élvezi majd a fésülés örömeit, illetve az általa teremtett friss, selymes, puha és egészséges bunda érzetét.

Az angol FUR (szőr) és a Terminator szavak házasságából született FURminator szó tökéletesen leírja ennek a kutyakefének a valódi célját: segítségével megszabadulhatunk kedvenc kutyánk vagy macskánk aljszőrétől, melyet egyébként elhullatana. A FURminator rendszeres használata mellett akár az aljszőrzet 90% is képes eltávolítani!

A lakásban tartott kutyák és macskák egész évben vedlenek, így ezeknél –legyenek rövid avagy hosszú szőrzetűek– általános problémát jelent az aljszőrzet kikefélése. Kertben tartott hosszúszőrű kedvencek a nyári melegben szintén az aljszőrzetükkel szenvednek. Ki ne látott volna már teljesen megnyírt Bobtailt vagy más hosszúszőrű kutyát?

A FURminator egy egyedülállóan különleges eszköz, ami kifejezetten arra lett kialakítva, hogy megállítsa a szőrhullást, ott ahol kezdődik: az aljszőrzetnél. Ez a forradalmi kutya- macskaápolási eszköz, egy különleges kialakítású, precíziós pengével rendelkezik, ami eltávolítja a kihullott szőrt, miközben fényes és csillogó bundát hagy maga után. Biztosan állítható: a FURminator a legjobb kutyakefe/macskakefe a világon!

A FURminator eszköz garantáltan és gyorsan eltávolítja (eltávolítja és nem levágja!) a kihullott, elhalt aljszőrzetet. A FURminator akár 90%-át is eltávolítja a vedlő szőrnek, egy szebb és csillogóbb bundát maga után hagyva, ami alatt a bőr is jobban tud lélegezni. Köztudott, hogy a jól átfésült bunda könnyebben szárad, kevesebb kellemetlen szagot áraszt magából, nehezebben fertőződik meg, könnyebben észlelhetők benne az esetleges bolhák és a macskáknál segít csökkenti a szőrlabdák képződését is.