Termékek listája márka szerint Advantix

Az Advantix® Spot On a kutyák számára fejlesztett külső élősködők elleni készítmény

Advantix Spot On

Kis kedvenceink életét alaposan megkeseríthetik az olyan különféle élősködők, mint amilyenek a kullancsok, a szúnyogok, vagy éppen a fájdalmas csípésükről híres bolhák. Amennyiben azt szeretnénk, hogy kutyánk soha ne szenvedjen ezektől az élősködőktől, válasszunk neki maximális védelmet, hogy az év minden napján, de főleg a kritikus nyári szezonban, tavasztól egészen őszig mentesítsük őt az efféle kellemetlenségektől – méghozzá egyszerűen és könnyedén. Erre tökéletes alternatívát nyújtanak az Advantix termékei, amelyeket direkt kutyák számára fejlesztettek ki, és olyan külső élősködők elleni készítményekről van szó, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a fentebb nevesített kellemetlenségekkel szemben. A Bayer által készített Advantix csepegtetők két hatóanyagot tartalmaznak, amelyek egymás hatását erősítik, így kutyánkra kerülve egy olyan védőréteget képeznek, amely hatékonyan távol tartja a kullancsokat, a bolhákat, a legyeket, de még a szúnyogokat és az olyan kellemetlenségeket is, mint amilyenek a szőrtetvek.

Az Advantix előnye

A termék előnye, hogy az advantix ár és arány tekintetében szinte verhetetlen elegyet alkot, ugyanis a folyamatos használattal kutyánkat garantált és folyamatos védelem biztosítja majd, miközben nem is kell egy vagyont otthagynunk a készítményért. Hovatovább az advantix vélemény szempontjából is rendkívül kedvezőnek tekinthető, hiszen aki eddig kipróbálta, az egyöntetűen arról számolt be, hogy kutyájába nem másztak bele a különféle kórokozók, így az eb lényegesen kiegyensúlyozottabb, vidámabb volt. Az Advantix további előnyei közé sorolható még, hogy távol tartó hatással is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem csak az élősködőket, hanem az élősködők által terjesztett kórokozókat és betegségeket is távol tartja kutyánktól, mi több mentesíti kedvencünket az újrafertőződés kockázata alól is. Az Advantix által könnyedén megelőzhetjük továbbá a bolhacsípések által okozott allergiás bőrgyulladásokat, és mindezt nagy biztonsággal alkalmazhatjuk már néhány hetes kölyökkutyákon, sőt mi több vemhes, szoptató szukákon is. Mivel egy cseppentő oldatról van szó, alkalmazása rendkívül egyszerű, és elegendő havonta mindössze egyszer alkalmazni ahhoz, hogy kutyánk maximális védelmet élvezzen a kullancsok és az egyéb kellemetlen élősködők ellen. Amennyiben sokat sétálunk kedvenceinkkel az erdőben, az Advantix termékei garantáltan jó választásnak bizonyulnak majd.

Az Advantix® Spot On a kutyák számára fejlesztett külső élősködők elleni készítmény
A Bayer saját fejlesztésű terméke, mely két hatóanyag egymást erősítő hatásának köszönhetően:

• Hatékonyan véd kullancsok, bolhák, legyek, igazi- és lepkeszúnyogok valamint szőrtetvek ellen is!
• Távol tartja a kullancsokat, a legyeket és a szúnyogokat.
• Távoltartó hatásának köszönhetően csökkentheti a külső élősködők által terjesztett kórokozók átvitelének és a betegségek kialakulásának kockázatát.
• Megelőzi a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladást.
• Biztonságos: már 7 hetes kölyökkutyán használható, valamint vemhes vagy szoptató szukákon is
• Egyszerű alkalmazás (spot on, rácseppentő oldat)
• Havonta mindössze egyszeri kezelés

A termék négy héten át fennmaradó akaricid és repellens hatással rendelkezik kullancsok Rhipicephalus sanguienius, Ixodes ricinus, és három hétig Dermacentor reticulatus kullancsok esetén. Egy kezelés elegendő a repellens hatás eléréséhez lepkeszúnyogok (Phlebotomus papatasi) és igazi szúnyogok esetén két hétig (Aedes aegypti), ill. (Culex pipiens) négy hétig.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Végezd el újra a keresést