Termékek listája márka szerint Frontline

Frontline Spot On használatával kedvenced bolha- és kullancsmentes életet élhet. 
Fipronil hatóanyagának köszönhetően tartós védelmet nyújt bolhák és kullancsok ellen.

Frontline Spot On és Frontline Combo termékek

Frontline Spot On használatával kedvenced bolha- és kullancsmentes életet élhet.
Fipronil hatóanyagának köszönhetően tartós védelmet nyújt bolhák és kullancsok ellen.
Lakásban élő állatok számára kifejezetten a Forntline Combo termékeket ajánljuk mert ez a termék a fejlődési szakaszban levő bolhák ellen is hatékonyan védi kedvenced.
A kutya bőrére helyezést követően 24 órán belül hatni kezdve folyamatos védelmet biztosít.

Főként a lakásban tartott kutyák és macskák gazdáinak számára rendkívül fontos, hogy amennyiben kedvenceiket gyakran viszik ki a szabadba – márpedig ezt remélhetőleg minden kutyatulajdonos megteszi legalább naponta –, akkor a kis kedvenc ne vigyen be magával a lakásba minden élősködőt, ezáltal kullancsokat, bolhákat és tetveket, hiszen azok sajnos az emberekre is ártalmasak lehetnek és súlyos fertőzéseket is előidézhetnek. Noha a legtöbb gazdi minden sétálás után biztosan ellenőrzi kedvencét – már amennyiben a házban tartja őket –, ellenben a legszigorúbb elővigyázatosság mellett sem lehet kiszűrni minden kullancsot, a bolhákat és a tetveket pedig pláne nem, így ezekkel már csak akkor találkozunk, ha megtörtént a baj, és kutyánk vagy cicánk szétszórta a lakásban a kis élősködőket. Éppen ezért a legfontosabb minden egyes esetben a megelőzés, vagyis az, hogy még a kedvencünkön való megtelepedés előtt elejét vegyük a bajnak. Ehhez ma már számtalan eszköz és kiegészítő elérhető, de az egyik legjobbnak minden kétséget kizáróan a Frontline termékei tekinthetők, amelyek kutyák és cicák számára egyaránt alkalmasak, ha a bolhák, a tetvek vagy a kullancsok távoltartásáról van szó.

Amint ugyanis az emberek befújják magukat a kullancsok, a szúnyogok és más kártevők elleni szerekkel, úgy a kutyák számára is óriási szükség van erre, hiszen ők még védekezni sem tudnak ezek ellen az élősködők ellen úgy, mint mi, mert nem tudják elhessegetni vagy leseperni magukról a kullancsokat, és ha érzik is a csípésüket, csak nagyon nehezen tudják a kívánt helyen megvakarni magukat. Olyan termékekkel azonban, mint a Frontline Combo vagy a Frontline Spot On, elejét vehetjük a problémának, így néhány apró csepegtetéssel garantáltan napokig távol tarthatjuk kedvencünktől a bolhákat, a kullancsokat és a tetveket, sőt mi több, a hatóanyagoknak hála már a bundába kapaszkodott, vagy a bőrbe ágyazódott élősködők is elhagyják a gazdatestet, és meggátolásra kerül az újrafertőződés is. Az említett kártevők nem csak kutyánk, hanem a mi életünket is alaposan megkeseríthetik, ebből kifolyólag nagyon fontos, hogy mindig hozzuk meg a megfelelő védőintézkedéseket, hiszen bizonyára mi sem szeretnénk látni, amint kutyánk szenved a csípésektől és esetleg véresre vakarja bőrét a fájdalomtól. A Frontline termékei mindig biztos védelmet nyújtanak kutyák és cicák számára egyaránt!

Vásárold meg nagyker áron, ingyenes házhozszállítással - ALLATELEDELNAGYKER.HU