Termékek listája márka szerint Scalibor

A Scalibor nyakörv évek óta eredményesen védi kedvenceinket a külső parazitáktól (kivéve bolha) és hatékonyan véd a szúnyogcsípésektől és ezen rovarok által terjesztett betegségektől.

Scalibor nyakörv

A Scalibor nyakörv évek óta eredményesen védi kedvenceinket a külső parazitáktól (kivéve bolha) és hatékonyan véd a szúnyogcsípésektől és ezen rovarok által terjesztett betegségektől.

Lakásban élő kutyák számára kifejezetten ajánljuk mert a nyakörv szinte szagtalan, így nem zavarja a lakásban élők orrát.
Vízálló de természetes tavaink élőlényeire mérgező, ezért fürdés előtt el kell távolítani az ebről.
2 Méretben kapható.
Felhelyezés után a lelogó részt el kell távolítani (levágni)

Minden kutyatulajdonos azt szeretné, ha kedvence mindig vidám és kiegyensúlyozott legyen. Mivel a kutyák is összetett, gondolkodó lények, ezért nem véletlen, hogy hangulatukat és életminőségüket számtalan tényező befolyásolja, ebből kifolyólag nem elegendő, ha csak foglalkozunk vele, finom és tápláló ételeket adunk neki, illetve megfelelő helyen tartjuk, hiszen alapvetően befolyásolhatja a kutyát az is, hogy mennyire kényelmesek számára a mindennapok, ezáltal mennyire védettek a kártevőkkel szemben. Kis kedvenceink ugyanis az emberrel ellentétben nem tudják leseperni magukról a kullancsokat, de még csak megvakarni sem tudják bőrüket abban az esetben, ha azt érzik, hogy egy bolha csípi őket. Éppen emiatt rendkívül fontos, hogy megelőzzük ezeket a problémákat, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy megpróbáljuk távol tartani kedvenceinktől a különféle élősködőket, legyenek azok kullancsok, szúnyogok vagy éppenséggel tetvek. Erre ma már a gazdiknak számtalan alternatívájuk van, azonban az egyik legsikeresebben, leghatásosabban és mondhatni legegyszerűbben a Scalibor termékeivel óvhatjuk meg ebünket a nevesített kártevőkkel szemben, amelyek rengeteg kellemetlen percet okozhatnak neki.

Scalibor előnyei

További előny, hogy a Scalibor nyakörv nem csak jól és diszkréten mutat minden kutyatípuson, hanem egyszerűen fel is helyezhető, hiszen egy hagyományos nyakörvként, vagy egyszerű övként megfelelő mértékben meghúzzuk kedvencünk nyakán, aki ennek köszönhetően hónapokig védett marad a kullancsok és más kártevőkkel szemben. Nem kell aggódnunk attól sem, ha esik az eső, vagy ha fürdetjük az ebet, hiszen a Scalibor nyakörv teljes mértékben vízálló, hovatovább szagtalan is, így amennyiben kutyánkat a lakásban tartjuk, akkor sem kell folyamatosan kellemetlen gyógyszer- vagy kullancsriasztó illatot belélegeznünk minden egyes nap, miközben attól sem kell tartanunk, hogy esetleg a kutyáról szőnyegünkbe vagy belénk kerül valamelyik kellemetlen kártevő. Előny továbbá, hogy a Scalibor ár szempontjából is nagyon jónak mondható, hiszen kedvező árcédulájához mérten kiemelt védelmet és hatást garantál kutyánk számára az év legkritikusabb időszakaiban. Ha szeretnénk ebünk számára mi is kiváló védelmet garantálni, a Scalibor termékeiben biztosan nem fogunk majd csalódni, ha a kullancsok és a szúnyogok távoltartása a cél.

Vásárold meg nagyker áron, ingyenes házhozszállítással - ALLATELEDELNAGYKER.HU