Termékek listája márka szerint Kiltix

Már 24 óra múlva véd és 7 hónapig hat!

A Kiltix bolha- és kullancsírtó nyakörvek hosszú évek óta a kutyatartók egyik kedvenc parazitaírtó nyakörve. Rendkívül hatékonyan távoltartja a külső parazitákat kedvencünktől.

Kiltix Nyakörv

Egyre gyakrabban hallani a híradásokból arról, hogy Magyarország jelentős részén elszaporodtak a kullancsok, amelyek többsége rendkívül veszélyes fertőzéseket is hordoz. Noha sokan úgy vélik, hogy ezek a fertőzések csak az emberre ártalmasak, azonban a gyakorlatban ez egyáltalán nem igaz, hiszen kis kedvencünk ugyanúgy megbetegedhet, és sajnos bele is pusztulhat a főként kullancsok által terjesztett kórokba. Hovatovább, mivel kisállataink bundás állatok, és sokkal nagyobb felületen érintkeznek például az aljnövényzettel – egy réten átfutva például akár több száz kullancs is hozzáérhet ebünk testéhez, noha természetesen nem mindegyik tud megkapaszkodni rajtuk –, ebből kifolyólag még az embereknél is erősebb védelmet kell biztosítanunk nekik biztonságuk érdekében. Amennyiben számunkra is nagyon fontos kutyánk egészsége, akkor válasszuk a Kiltix termékeit, amelyek garantáltan és hosszú távon képesek garantálni, hogy kutyánknak még csak a közelébe se menjenek a fertőző kullancsok és a rendkívüli kellemetlenségeket okozó bolhák.

A Kiltix nyakörv előnye

A Kiltix nyakörv nagy előnye, hogy akár hét hónapig is képes védelmet biztosítani a kutya számára, vagyis amennyiben csak a legmelegebb hónapokban szeretnénk garantált védelmet biztosítani kedvencünk számára, akkor elegendő lesz egyetlen darabot megvásárolni ahhoz, hogy biztos védelmet nyújtsunk a kutyának tavasztól egészen őszig. Érdemes azonban alaposan megfontolni a döntést, hiszen a globális felmelegedés hatására ma már gyakran olyan enyhék a telek, hogy a kullancsok, de főként a bolhák gyakran még a téli hónapokban is megjelennek és támadnak, így a leghatásosabb, ha kutyánk számára egész évben védelmet nyújtunk a Kiltix nyakörveivel. Kettős hatóanyagainak köszönhetően a gyártó termékei a felhelyezést követően már 24 órával maximális védelmet nyújtanak kutyánk számára, méghozzá nem csak a nyaki részen, hanem a legkényesebb, kullancsok által különösen kedvelt pontokon is, mint amilyen a hasi rész vagy a hajlatok. A Kiltix nyakörvek olyan, az állat egészségére teljesen ártalmatlan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek párolgás útján folyamatosan beborítják az állat testét, ezáltal folyamatos és hatásos védelmet nyújt kedvencünk számára abban az esetben, ha folyamatosan, megszakítások nélkül viseli. Amennyiben gyakran járunk kutyánkkal erdőben és mezőkön, a Kiltix termékeivel biztonságossá tehetjük ezeket a túrákat.

A kullancsok előfordulása Hazánk egész területén, legfőképp a párásabb-nyírkosabb és enyhébb időszakokban jellemző. A kullancsok legaktívabb időszaka márciustól-november elejéig tart amikor is a legtöbbjük magában hordozza a fertőző betegségek (babéziózis, Lyme kór) valamelyikét ezzel veszélyeztetve kedvencünk és saját magunk – illetve családtagjaink – egészségét.

Előzze meg a bajt és védje kedvencét Kiltix nyakörvvel!

A Kiltix Bolhanyakörvek megvédik kedvenét a bolhacsípésektől illetve ezen külső élősködők elszaporodásától. A Kiltix Bolhanyakörv használata nélkül a bolhák súlyos, nehezen gyógyuló allergiás bőrgyulladást – bolhaekcémát - okozhatnak.

Kiltix Nyakörv – Kettős Védelem

A Kiltix nyakörv megsemmisíti a kullancsok lárváit, nimfáit és kifejlett alakjait illetve a kifejlett bolhákat is.

Kiltix Nyakörv – Egyedülállóan hosszú, akár 7 hónapos hatás

Már évi 1 Kiltix nyakörv felhelyezésével gondoskodhat kedvence védelméről ha a standard kullancs szezon idejét vesszük alapul. Sajnos az enyhe teleknek és az évszakok kitolódásának köszönhetően sokszor egész évben számolni kell a kullancsok okozta veszélyekkel.

Kiltix Nyakörv Méretek

A Kiltix Nyakörvet 3 méretben forgalmazzuk áruházunkban (35cm, 48cm, 70cm) így bármely kutyus számára kiváló választás.

Kiltix Nyakörv Rendelés

Védje kedvencét a kullancsok és bolhák álta terjesztett betegségektől még ma, és rendelje meg kényelemesen online Kiltix termékek bármelyikét. A kiltix nyakörv ára sokszor elsőre elrettenti a gazdit, de ha utánaszámol, hogy a kiltix nyakörv 7 hónapon át védi kutyáját, rájön hogy a kiltix nyakörv ára az egyik legolcsóbb a piacon.