Márka: Farmfood Rawhide

találat / oldal

Farmfood Rawhide fogtisztító és rágóizom erősítő termékek


A kutyák természetüknél fogva folyamatosan rágnak. A ragadozók a zsákmányállat bőrét és ínszalagjait is megrágják és ennek köszönhetően fogazatuk mindig tiszta és ellenálló. Kedvencünknek ezért a legjobb választás a Rawhide® fogtisztító.


Miből készül a Rawhide® fogtisztító?


A Rawhide® fogtisztító a szarvasmarha bőr alatti kötőszövetéből, az irhából készül. Az irha igen kemény és tartós. A hófehér Rawhide® fogtisztító Brazíliai húsmarhák bőrének feldolgozásával készül.


Hogyan készül a tiszta és fehér Rawhide® fogtisztító?


A nyersbőrt géppel lefejtik és a külső réteget feldolgozzák bőrként. A következő réteget (irha) mosás után megfelelő méretűre vágják, majd formázzák és kiszárítják egy speciális sütőben.
Termékeinknél kiemelkedő szempont, hogy sem az előállítás sem pedig a szállítás alatt semmilyen káros anyagot nem használnak fel. Így tudnak tiszta és biztonságos terméket garantálni.


Miben más a Rawhide fogtisztító?


Ezek a fogtisztítók kemények, de a kutya szájüregében termelődő nyál egyre puhábbá teszi, így a kutyájának fogazata és a Rawhide® fogtisztító között a rágás ideje alatt intenzív kapcsolat alakul ki. A rágás ideje alatt úgy megpuhul, hogy kis darabkákat tud leharapni belőle. Így hatásos, ugyanakkor finom fogkefeként képes működni.


Ezért ajánljuk a Rawhide® fogtisztítót Önnek!
Az a kölyökkutya amelyik a Rawhide® fogtisztítóval kezdi megtanulni a rágás mikéntjét, természetes módon élheti ki rágóösztöneit (a cipők és bútorzat tönkretétele nélkül).
Kedvence egészséges szájüreggel és fogazattal fogja megjutalmazni


• 100%-ban emészthető
• 100%-ban káros anyagtól mentes
• 100%-ban szagtalan
• 100%-ban gluténmentes
• 100%-ban allergénmentes
• 100%-ban marhahús irhaszövetből van


(TIPP) Idősebb kutyánál a már kialakult fogkövességet először el kel távolíttatni állatorvossal!