Termékek listája márka szerint Versele-Laga

Versele Laga termékek

Bármilyen kisállatot is tartunk otthonunkban, minden esetben rendkívül fontosnak tekinthető, hogy szőrős, tollas vagy éppen pikkelyes kedvencünk megfelelő összetételű és minőségű eledelt kapjon, hiszen ez nélkülözhetetlen az ő egészséges fejlődésükhöz. Ma már a gazdik számtalan különféle gyártó termékei közül tudnak válogatni, és bár a legtöbben csak az árat figyelik a választás előtt, ellenben saját kedvencünk egészségének, vitalitásának és életminőségének fenntartása érdekében érdemes néha a minőségre is nagy hangsúlyt helyezni, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mit adunk kedvencünknek enni. Az ugyanis minden esetben a gazdi felelőssége, hogy az állatok megfelelő minőségű és mennyiségű eledelt kapjanak, amelynek során nem csak az adott fajta igényeire kell odafigyelnünk, hanem arra is, hogy például egy fejlődő szervezetnek sokkal több és változatosabb étrendre van szüksége az egészséges élethez, mint például egy már kifejlett példánynak. Amennyiben számunkra is nagyon fontos a minőség, akkor érdemes a Versele Laga termékeit választanunk, akik immáron több mint másfél évtizede elkötelezett hívei a minőségi eledelgyártásnak, legyen szó bármilyen kisállatról.

A Versele Laga termékek jellemzői

A Versele Laga termékek közös jellemzője a minőségen túl nem más, minthogy rendkívül sokféle kiszerelés és változat is elérhető mindegyikből, hovatovább a gyártó nem csak egyféle állatfajra specializálódott, hanem igyekszik kielégíteni szinte minden kisállat-tulajdonos igényét. Ebből kifolyólag tartsunk akár tengerimalacot, akár madarakat, csincsillákat, nyulakat, egereket vagy patkányokat, a Versele Laga kínálatában garantáltan minőségi alapanyagokból összeválogatott eledeleket találhatunk kedvenceink számára, akik garantáltan örömmel fogyasztják majd el ezeket a különlegességeket. A Versele Laga nagy figyelmet fordít arra is, hogy minden egyes kisállatnak a természetes élőhelyéhez, illetve általános étrendjéhez hasonló összetevőket alkalmazzon egy-egy eledel összeállítása során. A Versele Laga termékek így minden esetben rengeteg zöldséget és gyümölcsöt tartalmaznak, miközben természetesen hozzáadott fehérjét, szénhidrátokat, zsírt, valamint az egészséghez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat is, amelyek biztosítják, hogy kis kedvenceink az év minden napján a legjobb formában legyenek.

Versele Laga termékek széles választékával várunk áruházunkban. A közel 15 éves gyártói múlt biztosítéka a kiváló minőségnek és annak, hogy a Versele Laga termékek a lehető legjobb minőségű összetevőkből készül.
Minden Versele Laga termék maradéktalanul hozzájárul kedvenced egészséges fejlődéséhez és hosszú életéhez.
Cavie Nature, Cuni Nature termékek a rágcsáló tartók egyik fő kedvence.