Termékek listája márka szerint Calibra

Az elmúlt pár évben Calibra lett a legnépszerűbb márka az állateledel a cseh piacon.

CALIBRA Kutyatáp

A Calibra kutyatáp az elmúlt pár évben a legnépszerűbb márka az állateledel a cseh piacon.

Calibra kutyatáp tulajdonságai:
- Magas minőségű és hipoallergén összetevőket, amelyek képezik az alapját minden szuperpremium terméknek
- Magas emészthetőságű állati fehérjék
- Nagy fokú ízletesség
- Jó emészthetőség és alacsony etetési költség
- Állatorvosokkal együttműködve kidolgozott
- Modern és kifinomult csomagolás

Calibra kisállat étel nem tartalmaz szója, tartósítószerek, mesterséges színezékek géntechnológiával módosított összetevőket.

Emberként alighanem óriási figyelmet fordítunk arra, hogy saját egészségünk és megfelelő kedélyállapotunk megőrzése, illetve fenntartása végett odafigyeljünk táplálkozásunkra, amelynek során az egészség mellett az ízletesség is kiemelkedően fontos szerepet játszik a választásban. Ha kisállatot tartunk, akkor nagyon fontos, hogy már ne csak a saját táplálkozásunkra figyeljünk oda kiemelkedően, hanem természetesen arra is, hogy kedvencünknek mindent megadjunk, lévén esetükben sem mindegy, hogy mit fogyasztanak. Noha a boltok polcain ma már számtalan különféle kutyatápot találni, rengetegen csak az árat nézik a választásnál, holott a legolcsóbb kutyaeledelek többsége általában rendkívül rossz minőségű, és többet árt kedvencünknek, mint amennyit használ. Mivel hússzármazékokból készülnek a legolcsóbb kutyatápok is, ebünk természetesen előszeretettel fogyasztja el őket, azonban sem ő, sem mi nem tudjuk, hogy mennyi génmanipulált élelmiszer, mennyi káros vegyszer, tartósítószer vagy éppen mesterséges színezék került hozzáadásra a készítés során. Amennyiben szeretnénk megóvni kutyánkat ettől a sok káros anyagtól, érdemes a Calibra termékeit választani neki, a cseh gyártó ugyanis kiemelten magas figyelmet fordít arra, hogy kedvencünk is mindig a legjobb minőséget kaphassa tőlünk.

A Calibra kutyatáp ugyanis egy szuperprémium minőséget képviselő eledel, amelyet nem csak magas minőségű összetevőkből és alapanyagokból készítenek el, hanem ezen felül hipoallergén összetevőket is tartalmaz, amelyek a nagy mennyiségű állati fehérjék mellett nem csak könnyebb emészthetőséget, hanem erősebb csontokat és izmokat eredményeznek majd. Ebből kifolyólag kutyánk nem csak ízletesebbnél-ízletesebb falatokat vehet magához, hanem ezen felül minden fontos tápanyagot megkap majd egészséges fejlődéséhez, valamint ahhoz, hogy elegendő energiája legyen a mindennapokban a játékhoz. A Calibra kutyatáp mellett szól továbbá az a tény is, hogy a gyártók állatorvosokkal nagy együttműködésben fejlesztették ki, illetve állították össze ezt a finom és gazdaságos eledelt, ami számtalan jó tulajdonsága ellenére is csak kicsivel drágább, mint azok a kutyaeledelek, amelyek ellenőrizetlen forrásokból, rosszabb minőségben készültek, és nem, hogy használnának kedvencünknek az egészséges fejlődés tekintetében, hanem inkább hátráltatják benne.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Végezd el újra a keresést