Termékek listája márka szerint Brit

A BRIT egy cseh kisállateledelgyártó cég, melyet 1994-ben alapítottak, így mára több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

BRIT Kutyatáp és Macskatáp

Kutyáink kiegyensúlyozott és egészséges etetése mindig a mi feladatunk, hiszen befogadásával felelősséget vállaltunk egy olyan életért, amiről gondoskodnunk kell legjobb tudásunknak megfelelően. Ha kedvencünknek mindig a legjobbat szeretnénk adni, soha nem szabad beérnünk a rossz minőségű, ellenőrizhetetlen összetevőkből készült kutyatápokkal, hiszen azzal nem kizárt, hogy sokkal többet ártunk majd kisállatunknak, mint amennyit használnánk. Az ugyanis, hogy kedvencünk megeszi az olcsó kutyatápot, még nem jelenti azt, hogy ízlik is neki, illetve szervezetének hasznos összetevőket tartalmaz, lévén egy kutyának – emlősként – ugyanolyan tápanyagokra, vitaminokra és ásványi anyagokra van szüksége, mint az embereknek. Ezeket márpedig csak és kizárólag olyan minőségi táplálékokkal tudjuk megadni neki, mint a Brit kutyatáp, amelyek akár még emberi fogyasztásra is alkalmasak lennének, olyan tiszta összetevőkből és alapanyagokból készülnek – természetesen direkt a kutyák igényeihez igazítva, akik nem csak örömmel falatozzák majd az ízes tápokat, hanem ezen felül garantáltan sokkal boldogabbak és vitálisabbak is lesznek tőle, hiszen minden olyan tápanyagot megkapnak, amire ehhez szükségük lesz.

A Brit kutyatápok sajátossága, hogy a prémium kategória legfelső szintjét képviselik

A Brit kutyatápok sajátossága, hogy a prémium kategória legfelső szintjét képviselik – szóval valóban ez az egyik legjobb, amit kis kedvencünknek vásárolhatunk –, a brit care termékek pedig általánosságban kiemelt figyelmet fordítanak arra is, hogy kedvencünk esetlegesen ne szedhessen fel túl sok felesleget magára. A termékek között találhatunk direkt túlsúlyos kutyáknak készült falatokat is, hiszen a mai világban sajnos nem csak az emberek, a kutyák is egyre kevesebbet mozognak, így őket is sokkal jobban érinti az elhízás problémája. A brit kutyatáp vélemények általánosságban így nem meglepő, hogy kiemelkedőek, hiszen bár áruk magasabb, mint a rossz minőségű eledeleké, ellenben megvásárlásával biztosak lehetünk abban, hogy kutyánk a lehető legjobbat kapja, mert a gyártó nem csak arra koncentrált az eledelek összeállítása során, hogy minden tápanyaghoz hozzájuttassa kedvenceinket, hanem arra is, hogy négylábú barátaink bizony egészségesek maradhassanak, és hosszú évekig szolgálhassanak minket hűséges társként. A Brit kutyatáp tehát a legjobb választás, ha minőségi ételt szeretnénk kutyánk számára!

A Brit kutyatáp és macskatáp Magyarország egyik legkedveltebb eledelei.

A BRIT egy cseh kisállateledelgyártó cég, melyet 1994-ben alapítottak, így mára több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. 25 Országba exportálnak magas minőségű termékeikből szerte a világban. Évente 13 tonna állateledelt termelnek. Prémium minőségű eledel és csomagolás jellemzi őket, céljuk a vevők, de elsősorban az állatok változó igényének kielégítése. Mindig friss, kivételesen tápanyaggazdag és finom alapanyagokat alkalmaznak, nem használnak szóját, GMO-t, veszélyt jelentő adalékanyagokat. Termékeiket évente ellenőrzik az ISO 9001 nemzetközi szabályai alapján, valamint a HACCP kontroltechnnológia által.