Termékek listája márka szerint Orijen

A több mint 25 éves állateledel gyártói tapasztalattal rendelkező Champion Petfoods célkitűzése: „a biológiai szükségleteknek megfelelő kutya ás macskatápok gyárátsa helyben termelt friss alapanyagokból, élelmiszerekből.

Orijen Kutyatáp és Orijen Macskatáp Kanadából

Orijen kutyatáp és macskatáp gyártása folyamán a 25 éves állateledel gyártói tapasztalattal rendelkező Champion Petfoods minden tudását beveti.
Küldetésük: „a biológiai szükségleteknek megfelelő kutya ás macskatápok gyárátsa helyben termelt friss alapanyagokból, élelmiszerekből.

Csak és kizárólag helyben termelt, tenyésztett, halászott alapanyagokat használnak fel díjnyertes termékeik előállításához. Ezek az alapanyagok naponta frissen, tartósítószer mentesen érkeznek a kanadai gyárba.
Az Orijen garantálja kedvence egészségi és mentális kondícióját!
Válogass több 100 ORIJEN termékből, próbáld ki a legendás ORIJEN Red, ORIJEN 6 Fish, ORIJEN Puppy terméket.

A közhiedelemmel ellentétben korántsem mindegy az, hogy kedvenceink, avagy macskáink és kutyáink milyen minőségű és mennyiségű ételt kapnak életük során. Nem csak fejlődésüket befolyásolhatjuk mindezzel az aprósággal szinte az alapoktól, hanem hovatovább általános egészségi állapotukat, vitalitásukat, mentális egészségüket és még életkorukat is. Egy kutyán ugyanis azonnal meglátszik, hogy gazdája miként bánik és törődik vele, és a törődés nem csak játékból, valamint rendszeres sétáltatásból áll – macskák esetén inkább csak játékból –, hanem abból is, hogy megfelelő minőségű, válogatott alapanyagokból előállított ételeket adunk nekik, amelyekben minden fontos összetevő megtalálható a fejlődéshez és az egészséges élethez. Egy macskának és egy kutyának ugyanis szüksége van szénhidrátokra, fehérjékre, zsírokra, rostokra, vitaminokra és ásványi anyagokra is, ezt pedig a legolcsóbb, legsilányabb minőségű tápokkal nem tudjuk majd megadni nekik. Az Orijen kutyatáp és az Orijen macskatáp azonban tökéletes, mindemellett ideális választás kedvenceink számára abban az esetben, ha minden fontos tápanyagot szeretnénk megadni nekik egészségük fenntartása, és hosszú életminőségük érdekében.

Az Orijen immáron több mint negyed évszázada gondoskodik arról, hogy macskáink és kutyáink a legjobb minőségű, tápláló és egyben finom ételt kaphassák, legfontosabb küldetésük pedig nem más, minthogy a kisállatok biológiai szükségletének megfelelő Orijen kutyatápokat és Orijen macskatápokat állítsanak elő – méghozzá többnyire helyben termelt és friss alapanyagokból. Ezek után nem véletlen, hogy termékeikkel több díjat is nyertek már a múltban, mert a kanadai gyártó a világon alighanem a legnagyobb figyelmet fordítja arra, hogy kanadai gyárukba mindig friss és elfogadható minőségű áru érkezzen, illetve abból készülhessen a kedvenceinknek szánt étel. Az Orijen nagy figyelmet fordít továbbá arra is, hogy ne csak a minőség, hanem például az ízek terén is megfeleljenek a legfinnyásabb kutyáknak is, így számtalan különlegességgel próbálnak kedvenceink kedvében járna. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint például az Orijen 6 Fish kutyatáp, amelyet a gyártó hat különféle vadon fogott halból állított össze a szükséges tápanyagok hozzáadásával, de garantáltan egyik kutyus sem tud ellenállni majd az Orijen Red-nek, amit a legízletesebb vörös húsokból állítottak össze.

Vásárold meg nagyker áron, ingyenes házhozszállítással - ALLATELEDELNAGYKER.HU