Termékek listája márka szerint Acana

Az Acana és gyártójának a Champion Petfoods küldetése tiszta és világos: biológiai szükségleteknek megfelelő terméket gyártunk friss kanadai élelmiszerekből.

Szemben a multinacionális vagy marketingvállalatokkal, akik nem a valódi termékfejlesztésre, hanem döntően az értékesítésre koncentrálnak, a Champion Petfoods speciális eledelek gyártójaként a kiváló minőségre helyezi a hangsúlyt több mint negyed évszázada.

ACANA Kutyatáp és ACANA Macskatáp

Kutyánk és macskánk általános egészségi állapotához – mind fizikálisan, mind mentálisan – szorosan kapcsolódik a kiegyensúlyozott rendszeres táplálkozás. Noha a kutyák és a macskák is ragadozó állatok, azonban mégis az emberre, történetesen ránk, gazdáikra vannak utalva abban az esetben, ha ételről van szó, hiszen ösztöneik háttérbe szorultak az évezredek, avagy háziasításuk során. Étrendjüknek azonban ettől függetlenül is változatosnak kell lennie, így a közhiedelemmel ellentétben nem csak húst kell tartalmaznia, hanem zöldségféléket és gyümölcsöket is. Az acana kutyatáp és az acana macskatáp ideális választás lehet abban az esetben, ha szeretnénk kedvenceinknek a legjobbat adni, hiszen a gyártó gondoskodik arról, hogy az acana adult termékek ne csak minőségiek legyenek, hanem minden fontos tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot megadhassanak állatainknak ahhoz, hogy ők kiegyensúlyozott, boldog életet élhessenek. Ennek ugyanis az egyik feltétele a megfelelő törődésen és gondozáson túl a táplálkozás, ami hozzájárul ahhoz, hogy kutyánk és macskánk kívül-belül egészséges, szerető társunk legyen a mindennapokban.

Hogy milyenek az acana kutyatáp vélemények nagy általánosságban?

Azok a gazdik, akik kipróbálták már kedvenceiknél ezt a csemegét, szinte mind arról számoltak be, hogy kutyájuk és macskájuk sokkal egészségesebbé és vidámabbá vált az acana adult termékeitől, ami elsődlegesen annak köszönhető, hogy a gyártó gondosan ügyel arra, hogy akár emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből állítsa össze az állatok étrendjét. Ennek megfelelően kutyáink és macskáink fehérjéhez, zsírokhoz, szénhidrátokhoz és rostokhoz egyaránt hozzájuthatnak majd – méghozzá elegendő mennyiségben –, sőt mi több, olyan ásványi anyagokból sem szenvednek majd hiányt, mint az egészséges élethez nélkülözhetetlen kalcium vagy foszfor. Az acana kutyatápok és az acana macskatápok garantálják állatainknak a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást, hogy kedvenceink már kölyökkoruktól kezdve egészségesen fejlődhessenek, méghozzá minőségi ételek segítségével. Ha mi is a legjobb minőséget szeretnénk biztosítani állati társaink számára, válasszunk mindig minőségi termékeket, hiszen gondoljunk csak bele: mi is sokkal szívesebben fogyasztunk olyan ételeket, amelyek minőségük mellett finomak.

Válogass több 100 Acana termékből, próbáld ki a legendás Acana Puppy Large Breed, Acana Puppy, Acana Adult, Acana Lamb & Apple terméket.

Acana termékek a legjobb áron raktárkészletről, akár 1 munkanapos kiszállítással.

Vásárold meg nagyker áron ingyenes házhozszállítással - ALLATELEDELNAGYKER.HU