Termékek listája márka szerint Happy Dog

A Happy Dog rendíthetetlen, ha a "Made in Germany" minőségről van szó. Az állatok táplálása bizalom kérdése - ma fontosabb, mint bármikor ezelőtt. A legjobb minőségű nyersanyagokkal és a legmodernebb biztonsági szabványokkal dolgozunk. Termékeink friss és kiváló minőségű állapotban hagyják el üzemünket. Amennyiben ennek ellenére minőségi kifogása merülne fel, kérjük, azonnal tájékoztasson erről bennünket.

HAPPY DOG Kutyatáp

Mivel kutyáink bár természetüknél fogva megmaradtak ragadozó állatoknak, háziasításukkal ránk hárul az a feladat, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű ételt adjunk nekik. Noha sajnos nagyon sok gazda a mennyiséggel sincs tisztában, a legrosszabb mégis az, ha a kutya rossz minőségű ételt kap, ezáltal nem kapja meg azokat az alapvető tápanyagokat, amelyek szükségesek egészséges fejlődéséhez, boldogságához, valamint természetesen vitalitásához is. Egy kutyának ugyanis pontosan ugyanolyan fontos, hogy ne csak megfelelő minőségű ételt kaphasson, hanem abban az ételben elegendő tápanyag is legyen, ezáltal szénhidrát, fehérje, zsír, rost, vitaminok és olyan ásványi anyagok, mint a kalcium vagy a foszfor, amelyektől kedvencünk nem csak egészséges, hanem vidámabb is lesz. Amennyiben számunkra is fontos mindez, biztosan nem nyúlhatunk mellé a kiváló prémium minőségéről híres Happy dog kutyatáppal, amelyek válogatott alapanyagokból, a kutyák legalapvetőbb igényeihez igazítva kerültek összeállításra annak érdekében, hogy négylábú társunk minden nap megkaphassa az egészségéhez szükséges tápanyagokat.

A Happy dog kutyatáp számtalan formában, ízesítésben és kiszerelésben is elérhető, és külön kategóriákra osztotta alkalmazható kedvencünk minden életkorában, ezáltal akár már kölyökkorától kezdve is. Ha például éppen fejlődésben lévő kutyánk van, aki számára most a legfontosabb, hogy minden alapvető tápanyagot megkaphasson, akkor a Happy dog Maxi Junior garantáltan jó választás lesz, hiszen válogatott összetevői mellett kellemes ízt is garantálnak, hovatovább az összes olyan ásványi anyagot is biztosítják ebünk számára – többek között például a csontozat fejlődéséhez elengedhetetlen kalciumot –, ami az egészséges növekedéshez szükséges. A Happy Dog vélemények nagy általánosságban kiemelkedően pozitívnak tekinthetők, ami nem véletlen, hiszen a gyártó gondosan ügyel a minőségre, valamint tápjaik összetételére is, mindeközben pedig úgy képesek fenntartani a magas prémium minőséget, hogy közben áraik is mindenki számára elfogadhatóak. A Happy dog kutyatáp ideális választás minden korosztályú, méretű és fajtájú kutya számára abban az esetben, ha a legjobb áron szeretnénk a legjobb ételt adni kedvencünk számára, amit ő nem csak előszeretettel fogyaszt majd el, hanem garantálja egészséges fejlődését és boldogságát is.

A Happy Dog kutyatáp rendíthetetlen, ha a "Made in Germany" minőségről van szó. Az állatok táplálása bizalom kérdése - ma fontosabb, mint bármikor ezelőtt.

Happy Dog kutyatáp minőségi feltételei:

- Német családi üzemben készül!
- Csökkentett energiatartalom, melyet a kutyák valóságos igényeihez állítunk be, ez megakadályozza a túltáplálást és az abból fakadó problémákat
- Növényi fehérjepótlók nélkül - élelmiszer minőségű fehérjék frissen vágott állatokból
- Kémiai színező, ízesítő anyagok és tartósítószer nélkül
- Az egészség teljes körű megóvása a Happy Dog LifePlus koncepció segítségével
- Természetes változatosság a tartalmas receptúrák révén
- Beszerzéskor ügyelünk arra, hogy ne vásároljunk génmódosított alapanyagokat, lehetőség szerint regionálisan szerezzük be az alapanyagokat
- A kiváló és egyenletes minőség megtartása érdekében szigorú belső és külső elemzéseket és minőség-ellenőrzéseket alkalmazunk.
- Van saját állatorvosi központunk, mely rendelkezésünkre áll kérdések és problémák felmerülésekor

Minőség garancia: A legjobb minőségű nyersanyagokkal és a legmodernebb biztonsági szabványokkal dolgozunk. Termékeink friss és kiváló minőségű állapotban hagyják el üzemünket. Amennyiben ennek ellenére minőségi kifogása merülne fel, kérjük, azonnal tájékoztasson erről bennünket.
Válogass több 100 HAPPY DOG termékből, próbáld ki a legendás HAPPY DOG Maxi Baby, HAPPY DOG Maxi Junior, HAPPY DOG Africa, HAPPY DOG Irland terméket.

Vásárold meg nagyker áron, ingyenes házhozszállítással - ALLATELEDELNAGYKER.HU