Termékek listája márka szerint Royal Canin

Az Egészséges Táplálás a kutyák és macskák teljeskörű ismeretére utal, melyet különböző kutatások, illetve a profi tenyésztőkkel és szakértőkkel folytatott közös munka tesz teljessé. A Royal Canin alapeve: „A kutya és a macska az első”, vállalata jelmondata: „Tudás és tisztelet”.

ROYAL CANIN Kutyatáp és macskatáp

Egy szerető gazdi számára vélhetően mindennél fontosabb, hogy kedvenc kis szőrmókja, legyen az akár kutya vagy macska, mindig boldog és vidám legyen. Ehhez a legfontosabb, hogy megfelelően tápláljuk kisállatunkat, hiszen a finom ételeket nem csak szívesebben fogyasztják – a macskák dorombolással, a kutyák pedig farok-csóválással hálálják ezt meg –, hanem sokkal boldogabbak, vitálisabbak is lesznek tőle. Noha a kutyák és macskák egyaránt szeretik a házi kosztot is, azonban ezektől érdemes megkímélni őket, hiszen egészségüket és fejlődésüket csak úgy tudjuk megtartani, ha ahhoz megfelelő tápot és ételt vásárolunk nekik, amelyek elegendő mennyiségű, minőségű és fajtájú tápanyagot, vitamint, illetve ásványi anyagot tartalmaznak fejlődésükhöz. A Royal Canin kutyatáp és a Royal Canin macskatáp tökéletesen képes kielégíteni kedvenc kisállataink ebbéli igényeit, hiszen nem csak számtalan kiszerelésben, formában és ízben kaphatók, hanem ezen felül garantáltan imádni fogják majd a kisállatok, hovatovább a finom íz és a válogatott alapanyagok mögött értékes összetevők szolgálják majd egészséges fejlődésüket.

A Royal Canin kutyatápok érdekessége, hogy a gyártó nem csak prémium minőségű alapanyagokat használ fel az ételek elkészítéséhez, hanem gondos figyelmet fordít az egyes kategóriákra is, hogy minden gazdi megtalálhassa a kutyájához leginkább illő finomságot. Ebből kifolyólag vannak olyan tápok, amelyek direkt egy adott kutyafajtának ajánlottak, míg mások a méreteket veszik figyelembe. A Royal Canin Giant Puppy kutyatáp például a legnagyobb testű kedvenceknek adja meg mindazt, ami hatalmas szervezetüknek szükségeltetik, így ideális választás, amennyiben olcsón szeretnénk megadni minden fontos tápanyagot egy bernáthegyi vagy egy dán dog számára. A szakemberek gondos és alapos megfigyelések, valamint kutatások alapján állították össze a különféle kutyatápokat annak érdekében, hogy a különféle fajta- és méretjellemzők mellett kisállataink hozzájuthassanak a legfontosabb tápanyagokhoz, vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, hiszen egy kistestű pulinak egészen más igényei vannak ezen a téren, mint egy imént említett bernáthegyinek, amit nem feltétlenül tudunk kompenzálni az ételadagok nagyságával. Ha olcsó és minőségi kutyatápot vagy macskatápot szeretnénk, a Royal Canin termékeiért garantáltan rajongani fognak kis kedvenceink.

Megalapítása óta a Royal Canin az Egészséges Táplálás - Health Nutrition – minél alaposabb tanulmányozására törekszik.
A Royal Canin célja a kezdetektől fogva az volt, hogy a kutyák és macskák szükségleteihez fűződő táplálkozási igényekre a legpontosabb választ adja. Ezek a válaszok két, egymást kiegészítő forráson alapulnak: a megfigyelésen és a tudományon. Az Egészséges Táplálás a kutyák és macskák teljeskörű ismeretére utal, melyet különböző kutatások, illetve a profi tenyésztőkkel és szakértőkkel folytatott közös munka tesz teljessé.
Hiszünk az alapelvünkben, mely szerint „A kutya és a macska az első”, illetve hiszünk vállalatunk jelmondatában: „Tudás és tisztelet”, mellyel szeretnénk kifejezni folyamatos törekvéseinket a kutyák és macskák táplálkozási szükségleteinek megértésével kapcsolatban, nem elfelejtve az állatok feltétlen tiszteletét sem.

Válogass több 100 Royal Canin termékből, próbáld ki a legendás Royal Canin Mini Junior, Royal Canin Maxi Junior, Royal Canin Medium Sensible és Royal Canin Kitten 36 terméket.  

Royal Canin termékek a legjobb áron raktárkészletről, akár 1 munkanapos kiszállítással.